Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van egy kis problémám a...

Van egy kis problémám a bankkártyás appommal?

Figyelt kérdés
Amikor megcsináltattam a bankkártyámat, le tudtam a telefonomra tölteni hozzá egy appot, hogy onnan figyeljem, mennyi pénz van a kártyán. Azóta lett egy új telefonom, de a bankkártyás fiókomat a régi telefonról az újra nem tudom átvinni. A régin még működik, de az újon a letöltött app újra regisztrációt kér (ami után persze a már regisztrált adataimra hibát ír ki), vagy a customer id-t kéri, de én nem tudom, hogy az micsoda vagy hol lehet megnézni. Bejelentkezés lehetőség nincs. Félek, hogyha a régi telefonomról letörlöm az appot, akkor ott is elvesznek majd az adataim, és akkor nem tudom nyomon követni, hogy mennyi pénzem van a kártyán, mire mennyit költöttem, online fizetést engedélyezni, stb. Mit tudok annak érdekében tenni, hogy az új telefonom is beengedjen a fiókomba?

2022. márc. 25. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Felhívod a bankod ügyfélszolgálatát
2022. márc. 26. 00:01
 2/6 A kérdező kommentje:
1. És ezt hogyan mondjam el nekik röviden úgy, hogy segítsenek is valahogy?
2022. márc. 26. 03:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Új telefonom van, szeretném átrakni rá az applikációt
2022. márc. 26. 05:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Customer id = ügyfél azonosító. Ott tudsz belépni.

Nyilván, mikor azt az appot letöltötted, regisztrálni kellett, akkor megadtàl egy azonosítót, most is azt kéri. Lehet, hogy valami banki azonosító? Hanem emlékszel, nézd át, milyen jelszavakat kaptál szerződéskötéskor.

2022. márc. 26. 06:20
 5/6 A kérdező kommentje:

3. Az applikáció megvan, csak a fiókomba nem tudok belépni.

4. Regisztrációnál csak a kártya adatait kérte és a személyi számomat, de ezek közül egyik sem ez az azonosító. A többi a nevem, meg a bejelentkezéshez a számkódom (jelszó), de az más. A többinek utána nézek.

2022. márc. 28. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, a gépemen sikerült megoldanom, de telefonon még mindig nem működik.
2022. márc. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!