Szevasztok! Paypallal lenne egy olyan problémám, hogy Ebayen vásároltam és meggondoltam magam a vásárlással kapcsolatban visszakértem a pénzt. Valami ötlet?
Itt egy screenshot róla: [link]
Ilyenkor mi a teendő? Úgy vélem mint ha megrekedt volna a paypal és a kártyám között a pénz. Írtam a supportnak, de egy ilyen robot hülyeség "válaszolt rá" és ami le volt oda írva annak köze sem volt ahoz amit én kérdeztem.
Meg is jött paypalra és onnan tovább küldte a bankártyámra (elvileg) a pénzt Nem érkezett meg nekem a pénz és ez gyanús volt, ezért megnéztem az előzményeket és ott volt hogy "denied" vagyis tiltott.
Egy kis kiegészítésnek: Rendeltem még egy terméket, hogy leteszteljem mi lehet a probléma. Amit mellékeltem képet azon látszik, hogy az 1300 forintos terméknek az árát is visszakértem, de azzal is ugyan ez a probléma. Egyszerűen nem tudom mi a teendő! Tanácstalan vagyok. Valami ötlet?
lol
miért is használod az oldalt, ha azt se tudod hogy működik?
otlet? peldaul guglizz ra, hogy paypal hasznalat, meg mindjart az ebay hasznalatra is, olvass el a temaban mindent, es maskor ne csinalj proba vasarlasokat, mert ez NEM arra valo
ha rossz/hibas termeket kuld az elado joggal kerheted vissza a penzed es vissza is fogod kapni, mert a paypal/ebay vedi a vasarlot
de a paypal/ebay vedi az eladot is, ha valamit megveszel akkor illik kifizetni, ha utkozben meggondolod magad, (elofordul), akkor nem fizetsz, hanem irsz egy emailt az eladonak, hogy ne haragudjon,
de ha ugy dontesz hogy megveszed es ki is fizeted, akkor ne gondold mar meg magad...etterembe se ulsz le es varod meg amig a pincer kihozza a rendelesed, majd felallsz, hogy megse kered... wtf?
Na azért amiket írtatok... valahol meg kell húzni a határt és az legyen az, hogy feltettem a kérdést!
Amúgy meg visszakaptam a pénzt már megjött a bankszámlámra.
Másodszorra meg ekkora hülyeségeket amiket itt összehordtatok, te úr Isten!
Hogyan lehet ennyire meggondolatlanul válaszolni egy kérdésre?
Harmadszor pedig semmi extra dolog nincsen abban ha veszel valamit és meggondolod magadat, nektek kéne egy kicsit jobban utána nézni a dolgoknak, nem?
Ráadásul van olyan gomb, hogy pénzvisszakérés ha netán még se kéred. Akkor nem tudod visszakérni a pénzt ha már az eladó feladta a csomagot, és azért az olyan hasonlatokat ne keverjük ide mint például ez az éttermes... köszi az "értelmes" válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!