Ebay-ről próbáltam rendelni a kártyámmal de nem engedélyezte. Mindig ezt a kártyát használtam és eddig nem volt vele probléma. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A kártya mastercardos,nem járt le és van rajt elegendő fedezet.2016. márc. 30. 10:46
1/5 anonim válasza:
Ezt csak az ebay es a bankod ugyfelszolgalata tudja megmondani.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nagyobb összeggel akartál rendelni, mint a napi vásárlási limited?
3/5 anonim válasza:
ugyanez van nálam is, egyik napról másikra nem engedi hogy vásároljak, 1 héttel ezelőtt még rendeltem normálisan, fizettem ma már nem engedi
4/5 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez van. és eléggé idegegesít! ma voltam bent a bankban (OTP) hát elég értetlenül néztek. de hétfőn megint megyek és kiderítem.
5/5 anonim válasza:
Sziasztok. Találtam egy megoldást, ami nekem működik. Mikor fizetsz választhatsz hogy bepötyögöd a kártya adatait (idáig így csináltam) vagy Paypal fiókon (account) keresztül intézed. Nekem most már csak ez az utóbbi működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!