Valami miatt nem kapcsol ki a szamitogepen. A monitor kikapcsol. Mi lehet a baj? Windows 7 64 ultimate. Mar probaltam masik windows is ratenni, de a problema megmaradt. Lehet hogy tonkrement az alaplap?
Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 22:53
1/7 Dongaben válasza:
Próbáld meg azt, hogy az eszközkezelőben minden eszköznél a "tulajdonságok"-ban beállítod, hogy a gép kikapcsolhassa energiatakarékosságból...
2/7 A kérdező kommentje:
Szia. Nem talalok ilyet hogy kikapcsolhassa. Hol van?
2016. márc. 5. 15:31
3/7 Dongaben válasza:
Jobb gomb a "Számítógép" ikonra/kezelés/Eszközkezelő...Itt az egyes eszközöket megnyitni, és jobb gomb/tulajdonságok/Energiagazdálkodás...csak a pipát kell a megfelelő helyre tenni...
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom kipipalni mert szurke.
2016. márc. 6. 20:39
5/7 Dongaben válasza:
Itt még szétnézhetsz: "Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Energiagazdálkodási lehetőségek" itt a "Főkapcsoló funkciójának beállításánál"...Esetleg, ha van türelmed, akkor egyesével eltávolítani a drivereket, és megnézni mindegyik után, hogy kikapcsol-e rendesen a gép...Lehet, hogy valamelyik driver okozza...
6/7 A kérdező kommentje:
A gép csont tiszta most telepítettem újra a windows 7-et. Már rengetegszer újratelepítettem, és még soha nem volt ilyen probléma, hogy nem kapcsolt volna ki. Tehát a drivert én kizárnám. De már fogalmam sincs hogy mi lehet a baja.
2016. márc. 7. 12:17
7/7 Dongaben válasza:
Esetleg még a BIOS-ban az ACPI mód megváltoztatása...(Bár, úgy rémlik, az csak 32 bites rendszernél működik...) De más tippem már nincs, ami szoftveres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!