Egy hónapban mennyit költ egy 3 tagú család? (apa, anya, 2 éves gyermek)? Budapesten albérlet, bolt (kaja, ruha, tisztasági szerek).
És a 25ben a gyógytorna is benne. Nálam a heti 2 gyógytorna 80 mellé 20 a kondi terem, az 100 de akkor még oda se autóztam, a hajamat itthon vágjuk masszázs sincs.
Szóval melyik ország ez ahol 25bol kijön ?
Valószínűleg vidéki város.
Budapesten 15 ezer az arckezelés, 14 ezer olcsó helyen a hajfestésem. Műszemplla 12 ezer, műköröm 8 ezer. Most gyeden vagyok itthon, ezeket mellőzöm. Munka mellett talán, de már a havi költségvetésegek mellett luxus lett 😀
gondolom én is hogy vidék de annak is kevés..
Különben ez hogy mennyiből jövünk ki, én speciel csináltam egy excelt anno, és az autónkat (kettő darab van, közép kategória, ázsiai gyártmány tehát semmi prémium) üzemanyaggal biztosítással az utóbbi éveket figyelembe véve 2.962 ezer ! forint volt a hét autó éves szinten, szóval csak autóra sikerült 247ezer forintot havonta kifizetni. Ez azért nagy eltérés ahhoz képest hogy valaki kap egy céges autót, benzinnel mindennel.
És ugye mint írtam csak nekem a gyógytorna plusz kondi bérlet kereken 100e ft havonta, 25 ezer hihetetlen. és még fodrász is belefér..
5-ös vagyok
nekünk is 2 régi toyotánk, de mivel nem megyünk nagy távokat , igy nálunk havi 1x, enyémbe 2x van tankolva, szóval nyilván nálunk kb negyed annyi a fenntartás havi szinten
a bölcsi magán, Bp mellett van
nálunk amúgy 7000 ft az arckezelés , bérletet szoktam venni, úgy 5500 ft , persze nem a legmenőbb helyen
én pl fodrászhoz és körmöshöz nem járok
gyereknek tsmt 8-10 ezer havonta 1x , plusz babaúszás átlagban havi 15 ezer
8 vagyok. Budapest agglomerációja. Úgy jön ki 25 ezerből, hogy nem megyek minden hónapban midenhova értelemszerűen. Időm sem lenne rá, meg pénz pazarlásnak is tartom. A heti egy gyógytorna (kis csoportos) havi 12 ezer forint, plusz egy hajvágás, vagy egy gyanta, és/vagy arckezelés, vagy masszázs és kb. ennyi. Nincs műkörmöm, sem géllakkom, nem is lesz, nem szeretem, sem műszempillám és a hajam is természetes színű, csak vágatni járok. :D Egy átlagot írtam, de egyébként van, hogy havi 40 ezer, meg van hogy csak tornára megyek. Változó.
Nekem ennyire van igényem. Ha valaki egyéni gyógytornára jár, hajat festet, arckezeltet, műkörmöztet, szempillát ragasztat minden hónapban, annak nyilván ennyiből nem jön ki. :)
Albérlet nekünk nincsen, így azt nem tudom beleszámolni. De gondolom 110-150 között?
Rezsi nekünk 40 ezer, 2 szobás lakás.
Étel: 120 ezer (otthon főzünk)
Háztartásra-drogériára nekünk elmegy 20 ezer
Benzin: havi 10 ezer (csak bevásárolni megyünk kocsival heti egyszer)
Gyerek: havi 25-50 ezer. Van, hogy csak pelus és apróságok kellenek, de van, hogy épp mindenből kifogyunk.
Ruha nekünk felnőtteknek: kb havi 10 ezer- nyilván átlagolva.
Szórakozás: 20 ezer
Egyéb: 15 ezer
Nekünk ez 285 ezer, de ebben nincs albérlet.
Mi ezen felül költünk egészségpénztári megtakarításra, babakötvényre, hosszú távú megtakarításra, és rakunk félre minden hónapban nyaralásra is. De ezek a saját igényeink, a fentiek pedig olyan "alap" igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!