Mennyi pénzből lehet budapesten elköltözni albérletbe?
18 éves vagyok (mindjárt 19) és el szeretnék költözni egy kis garzonba. Most kezdtem el dolgozni, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyi pénz kell hozzá, vagy inkább hogy nektek mennyiből jött ki a költözés, hogy mennyit kell megkeresnem hozzá... Tudom hogy nézegethetém hogy mennyi egy albérlet, meg a kaució, meg kaja, rezsi... De szeretnék tőletek is hallani tapasztalatokat.
Szóval köszi, ha válaszolsz!
[És fiú vagyok, szóval... szóval nem lány, na.]
Nem maradhatok otthon... Szüleim kidobnak, hónap végéig van időm, aztán még egy hét, amíg megjön a fizum. Átlag 2000 forintot keresek óránként, de ez lehet 1200 meg 3000 is.
Szerintem napi 8 órával 3 hét alatt tudok keresni egy 250-300 ezer forintot. Elméletben. Gyakorlatban nem tudom, hogy bírni fogom-e minden nap, mert fizikai munka -biciklis futár vagyok. Eddig úgy néz ki hogy bírom, de majd meglátjuk...
Ha meg úgy néz ki, hogy nem jön össze a pénz, akkor vagy 10 órázok a végén, vagy marad a szoba bérlés.
Egy kisebb, kijjebb eső albérlet mondjuk 100 ezer + rezsi. Szoktak kérni két havi kauciót költözéskor, plusz az első havi bérleti díjat, vagyis legalább 300 ezer forint indulótőke kell.
Ezt követően a lakhatásra számolj mondjuk 150 ezret, plusz amennyiből fenn tudod tartani magad (étkezés, ruházkodás, tisztálkodás, némi szórakozás). Ez legalább 100 ezer forint még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!