Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az autogyárak mennyire adnak...

Az autogyárak mennyire adnak mostanában munkát?

Figyelt kérdés

Nálunk Kecskeméten a merci nem sokat dolgoztat, heti 3-4 napot azt hiszem.

Más gyáraknál mi a helyzet?

2022. márc. 21. 14:51
 1/1 anonim válasza:

Hát nem tudom. Ahol én dolgozom jelenleg beszállító az autoiparba,

Ősz -tél környékén leállt a cég, a COVID miatt

Aztán februárban újra fellendült, akkor meg túl sok volt a munka, kevés dolgozóval, legalább 100 ember hiányzott a gyárból,

Így rengeteg túlóra volt,

Aztán most megint panaszkodnak, hogy folyamatosan mondják le a megrendeléseket,

A cég bizonyos területén nincs munka...

Ősszel még a Flexben dolgoztam, ott is az autoipar részen leépítések voltak ( ott most nem tudom, mi a helyzet)

Jelenleg rengeteg más autó ipari álláskeresést látok,

Esztergomba a Suzuki gyárba is hívtak,

Folyamatosan van felvétel.

De nem tudom, hogy amúgy ott mi a helyzet...

Szerintem kicsit bizonytalanok az autógyárak , de a mai időben, már minden bizonytalan.

Most a háborús helyzet tesz keresztbe,

Most talán Balatonon érdemes dolgozni, vendéglátásban, idegenforgalonban, kereskedelemben, nyáron ezek tuti menni fognak,

-nyáron lesz élet,

Aztán ősszel újra jön a szazhuszadik vírus járvány, és ha a háborús helyzet nem bénítja meg eléggé a gazdaságot , Akkor majd újra közbelép a COVID,

Szóval már minden olyan bizonytalan.

Én se tudom most, hogy érdemes e elmennem Esztergomba, vagy mi lesz?

Már nagyon nehéz tervezni, mert mindig van valami..

Amíg lehet, amíg van munka, amíg lehet túlórázni, szerintem érdemes élni a lehetőséggel,

És amennyire tudunk tegyünk félre pénzt, mert már nem lehet tudni, hogy mi lesz pl fél év múlva,

Jó ha van félretett pénzünk, hogy nehezebb időben tudjunk mihez nyúlni...

Amíg lehet addig meg dolgozzunk.

A mi cégünknél még van munka,

Én pl felakartam mondani és nem akarnak elengedni.. szóval nem tudom , hogy most mennyire rossz a helyzet...

2022. márc. 26. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!