Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kitől kérhetnék segítséget...

Kitől kérhetnék segítséget ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen elment a fizetésem kiadásokra, 3 ezer forintom maradt erre a hónapra ami nagyon kevés.

Sajnos már mindent próbáltam, rokonokkal nem vagyok túl jó kapcsolatban,szomszédok meg olyanok amilyenek ráadásul faluban élek.

Honnan kellene vagy kitől pénzt kérnem vagy ételt? Persze nem adományra gondolok, fizetéskor visszaadnám jövőhónaptól már jobban fogok állni csak most vagyok nagyon rossz helyzetben.

Köszönöm a normális válaszokat és a tippeket előre is!

2022. márc. 14. 11:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Önkormányzat
2022. márc. 14. 11:27
 2/28 anonim ***** válasza:
45%
Hasznald a megtakaritasaidat.
2022. márc. 14. 11:28
 3/28 A kérdező kommentje:

Önkormányzat nem segít semmiben arra hivatkozva hogy el vannak adósodva.

Megtakarításom pedig nincs, ha lenne nyílván nem írtam volna ide.

2022. márc. 14. 11:30
 4/28 anonim ***** válasza:
19%
Egyház?
2022. márc. 14. 11:45
 5/28 anonim ***** válasza:
73%

De hogy jutottál ide? Sose osztottad be a fizut?

Milyen extra kiadasok voltak amit muszáj volt megvenni?

2022. márc. 14. 11:47
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyeden kérj fizetéselöleget!
2022. márc. 14. 11:48
 7/28 anonim ***** válasza:
73%
Mennyi pénzre gondoltál?
2022. márc. 14. 11:50
 8/28 A kérdező kommentje:

Az állszent egyházhoz nem szeretnék fordulni.

Úgy jutottam ide hogy voltak váratlan kiadásaim is a csekkek mellett,például mentem állás felvételire és adnom kellett a tankba hogy felvigyenek meg ilyesmi (Magyarul át*asztak) mert nem is vettek fel kb sehol, minden hülyeségre hivatkozva (színvak vagy,magas a vérnyomásod,csak simán nem köszi..stb.)

2022. márc. 14. 11:50
 9/28 A kérdező kommentje:

Körülbelül 20.000 vagy 30.000 ből már kijönnék a hónapban, természetesen visszaadnám.

Mielőtt kérdezné bárki, azért voltam állást keresni mert jelenlegi állásomból le lettem számoltatva és még maradt bent pénzem amit jövőhónapban kapok kézhez.

2022. márc. 14. 11:52
 10/28 A kérdező kommentje:

Próbáltam még értékesíteni azt amit itthon találtam feleslegesnek,

van egy Tálaló szekrényem és egy kihúzhatós ágyam de hát senkinek nem kell jófogáson és marketplacen is fent van de úgy látom feleslegesen.

2022. márc. 14. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!