Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bitcoint vásárolnék, minden...

Bitcoint vásárolnék, minden esetben csak EURO-t fogad be a Binance?

Figyelt kérdés
Korábban, mondták nekem, hogy a Frointról Euróra való átváltást sehogy nem úszom meg ha a Binance oldalon vásárlok kriptot. Vásároltam a Bankkártám segítségével kriptot a Binance oldalon és nekem nem tünt fel sehol, hogyEuróba érkezett volna meg a pénz a Binance oldalra, mert sehol sem láttam nagyobb eltérést az utalt összeg és az érkezett összeg között. Biztos, hogy átváltja?

2022. márc. 11. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Az utalt osszeg mar tartalmazza, gondolom.

De kartyaval vasarolni eleve penzkidobas. legjobban azzal jarsz ha revoluton EURra valtod, es sepa atutalod.

2022. márc. 11. 08:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Sepa esetén honnan tudni hogy kell megnézni azt amit a közleménybe kell beírni?
2022. márc. 12. 14:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, de a revoluton is kártyával kell elindítanom a tranzakciót! Kártyás befizetéssel fizetek és utána átváltom euróra és küldöm Sepa-val
2022. márc. 12. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!