Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A kriptovalutám miért nem...

A kriptovalutám miért nem érkezett meg?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán ethereumot utáltam át a safepal tárcámra. Azt írja a binance oldalán, hogy sikeres a tranzakció de a safepalon nincs ott az eth. Ez esetben mit lehetne tenni? Vagy előfordul hogy napokba is eltelik? Pl a Solanam 2 3 perc után már a safepalon volt

2022. febr. 6. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Olyan nincs, hogy késik, ez nem egy banki átutalás. Amennyiben biztosan jól írtad be a wallet addresst, akkor nagy valószínűséggel rossz networköt választottál ki.

Az bizony elveszett a semmibe. Velem is megesett már mikor rossz networköt választottam, bár én csak 35 eurót buktam:D

2022. febr. 6. 13:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Érdekes pedig mind két esetben ugyan úgy csináltam mindent. Gondolom akkor azt már sehogy se kapom vissza
2022. febr. 6. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Az mindegy, minden cryptonak más networkjei vannak, van aminek csak 1, van aminek 4 is.

Ha rossz network miatt nem jött meg azt már nem kapod vissza.

2022. febr. 6. 14:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz mert tudom állítottam a networkon persze az olcsóbb tranzakció miatt de hülyeség volt akkor. Hát 20 000 Ft oda de köszi:)
2022. febr. 6. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Sok Ethereum-klónnak ugyanaz a kulcskriptográfiája, mint magának az Ethereumnak, szóval simán lehet, hogy megvan az. Most nem tudok utánanézni, de szerintem ha BSC-re küldesz ki Ethereumot a Binance-ről, akkor automatikusan wrappeli és BETH-et küld ki, máskülönben miért lenne egyáltalán opció a BSC networkre küldés?

Melyik hálózatra küldted?

2022. febr. 7. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért van a BSC küldés, hogy BSC számlák között küldjön pénzt....
2022. febr. 7. 10:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Pontosan nem emlékszem. Erc20 az ethereum és talán bep2re állítottam.
2022. febr. 7. 16:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom elkurtam... :D
2022. febr. 7. 16:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Hopsz bocsánat. Most nézem megkaptam az etht.két nap után xd
2022. febr. 7. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!