Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért az autóról mondanak le...

Miért az autóról mondanak le legutoljára szinte az emberek? Ha 600- vagy akár 1000 Ft-ra emelkedik akkor is ennyien járnak majd autóval?

Figyelt kérdés

Eddig minden drágulásnál ez volt. Ti mit tapasztaltok és miért van ez??

mindenki ennyire autócentrikus lett?

2022. márc. 9. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kis faluban lakom, nem tudok itt vasarolni.

Ha gyereket vagy feleseget kell vinni az ugyeletre, hetvegen, abszolut nincs busz.

2022. márc. 9. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
A legolcsóbb cigaretta 1200 ft körül van, mégse mondanak le róla az emberek.. pedig annyi haszna sincs mint 1 liter benzinnek.
2022. márc. 9. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Azért nem érdemes ilyen kérdést feltenni, mert mindig jön egy rakás komment, hogy "én napi szinten három gyerekkel meg kétszáz kilónyi munkaeszközzel közlekedem, és a beteg anyámat is én viszem mindenhová, amúgy meg a világ végén lakunk". Aki tényleg fölöslegesen használja az autót, annak hozzá sem kell szólnia, ész nélkül meg fogja védeni az, akit aztán ő akadályoz majd a közlekedésben a dugóban rötyögésével.
2022. márc. 9. 20:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Én azert irtam le, hogy hol figyeltem meg ezt mert ez itt a megyeszekhelyen tenyleg igy figyelheto meg. Aki kis faluban eldugottabb helyen èl ott nyilvan jobban a muszàj kategoria.
2022. márc. 9. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
32%

Ezt én is észrevettem már.

Szerintem az elkényelmesedés is a probléma. Az utca sarka boltba is minden nap kimegy a kocsival, mert jajj, 2kilónál több cuccot vesz, pedig ha biciklivel menne, azon elférne minden IS :D Vagy menjen 2hetente egyszer és vásároljon be.

Most is állnak a hosszú sorok a benzinkútnál, látom, hogy ott áll egy mentő is a sorban... Szomorú egyébként, hogy miért nem korlátozzák le, hogy előbb a mentősök, tűzoltók, rendőrök és buszok kaphassanak benzint... Gázolaj is elfogyott, a mezőgazdaságban dolgozók meg pánikban vannak, mert nem fognak tudni vetni gázolaj nélkül.

De hát a lényeg hogy Jancsikának ne kelljen vonatoznia a másik faluig vagy ne kelljen a sarki boltig Juliskának sétálni.

Csak majd néznek, ha a mentős nem tud kimenni vagy a földek nem lesznek bevetve és ezrekbe fog kerülni a kenyér...

2022. márc. 9. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!