Miért az autóról mondanak le legutoljára szinte az emberek? Ha 600- vagy akár 1000 Ft-ra emelkedik akkor is ennyien járnak majd autóval?
Eddig minden drágulásnál ez volt. Ti mit tapasztaltok és miért van ez??
mindenki ennyire autócentrikus lett?
Kis faluban lakom, nem tudok itt vasarolni.
Ha gyereket vagy feleseget kell vinni az ugyeletre, hetvegen, abszolut nincs busz.
Ezt én is észrevettem már.
Szerintem az elkényelmesedés is a probléma. Az utca sarka boltba is minden nap kimegy a kocsival, mert jajj, 2kilónál több cuccot vesz, pedig ha biciklivel menne, azon elférne minden IS :D Vagy menjen 2hetente egyszer és vásároljon be.
Most is állnak a hosszú sorok a benzinkútnál, látom, hogy ott áll egy mentő is a sorban... Szomorú egyébként, hogy miért nem korlátozzák le, hogy előbb a mentősök, tűzoltók, rendőrök és buszok kaphassanak benzint... Gázolaj is elfogyott, a mezőgazdaságban dolgozók meg pánikban vannak, mert nem fognak tudni vetni gázolaj nélkül.
De hát a lényeg hogy Jancsikának ne kelljen vonatoznia a másik faluig vagy ne kelljen a sarki boltig Juliskának sétálni.
Csak majd néznek, ha a mentős nem tud kimenni vagy a földek nem lesznek bevetve és ezrekbe fog kerülni a kenyér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!