Azon hogy kijött elém egy kutya satufékeztem a fas.zfejű hülyegyerek a csilivili audijával belém csattant hátulról azt még neki állt feljebb. Ha nem jöttek volna egyből a rendőrök nagyon megverem. Okozott vagy 500 ezer ft-os kárt mert képtelen betartani azt a k.urva követési távolságot
2022. febr. 8. 23:38
3/10 anonim válasza:
Hogy a kollégám, akivel párba osztottak egy kikúrt nagy balfasz.
2022. febr. 8. 23:49
4/10 anonim válasza:
Hát az enyém nem olyan fontos dolog mint a 2.
Licitáltam egy ruhára. Nem nagyon szoktam ruhákkal foglalkozni nagyon nagyon ritkán tetszik meg valami úgy igazán hogy bármennyit kifizessek érte. Mindenkit felül licitáltam de aztán dolgozni mentem még 20 perc volt hátra a licitből egy nő az utolsó percekben licitelt rá. Nagyon mérges lettem és legszívesebben lehordtam volna mindennek a faszbukon mert sehol nem találok az egész neten olyat még egyet. De ez van csak egy rongy darab kimérgelődtem magam.
2022. febr. 8. 23:52
5/10 anonim válasza:
Az akváriumon, hogy szétjött, és összetört. Nagy szakember szarul ragasztotta össze. Aludtam, arra keltem hogy nagy bumm, kimegyek, tiszta víz mindenhol, mind a 33 hal a földön még az ágy alá is bevitt a víz párat. Még most se végeztünk, a takarítással. Majd felrobbantam, úgy felhúzott. 19 hal élte túl.
2022. febr. 8. 23:57
6/10 anonim válasza:
Egy előadás egy családtagtól,amit végig kell hallgatnom,mert ha nem,akkor bunkó gci vagyok.
Kvra idegesítő...
Már csak azt a pillanatot várom,hogy egy bank mikör üt mellé egy számot véletlen,mikor küld véletlen valami csoda folytán sok sok pénzt,és mikor repülök el innen...
2022. febr. 9. 02:28
7/10 anonim válasza:
Van két szakmai vezetőm, és az általi megmutatkozott hót ellentétes gondolkodás miatt.
2022. febr. 9. 03:46
8/10 anonim válasza:
A legrosszabb a munkatársam volt, nagyon felcseszett az idióta flegmázásával. Unom már hogy rajtam veri le az elcseszett életét, de nem akarok balhézni mert itt akarok majd tanulni is, meg jó 2és fel évig , nem szeretnék még rosszabb légkört.
2022. febr. 9. 08:16
9/10 anonim válasza:
Általában az emberi hülyeségen, beleértve a sajátomat is. Legutóbb (tegnap) is azon. Valami terápia kéne, hogy képes legyek átsiklani ezeken a dolgokon, és eskü a világon semmi bajom nem lenne :D
2022. febr. 9. 10:21
10/10 anonim válasza:
Azon, hogy a cég foggal-körömmel ragaszkodik a jelenléti munkavégzéshez, pedig a munka 100%-ban elvégezhető home office-ban is. Sőt, készült egy céges belső felmérés másfél évnyi home office után, ami kimutatta, hogy otthonról sokkal eredményesebbek voltunk, mint az irodából. Otthonról a 8 óra munkaidő letelte után is még intéztük tovább a cég ügyeit, gyakorlatilag nonstop 0-24-ben dolgoztunk, csak kötetlenül, bent meg ha letelik a 8 óra, mindenki becsukja a laptopját és hazamegy. Nemrég meg kitalálták, hogy 700-800 fős céges rendezvény, kötelező részvétel, jön a külföldi tulaj, kötelező szépen mosolyogni és nagyon elégedettnek lenni. A munkatársak negyede koronás, tarol a covid, zárt térbe leszünk egybe terelve. Én is átestem rajta pár hónapja (3 Pfizer után), mégis nagyon durva, erős lefolyású volt nálam. És most semmi kedvem (meg a csapatból senkinek sincs hozzá kedve) a kötelező jópofizáshoz, meg ahhoz, hogy esetleg újra elkapjam. 3-4 hónap után is még mindig köhögök (csak enyhébben), fáj a torkom meg nem érzek illatokat, szagokat. Nem hiányzik az egész tortúra még egyszer elölről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!