Szeretnek elkezdeni telefonokkal kereskedni. Mik az alapelvek?
Ertek a telefonokhoz es mindig kovetem a piacot. Kereset kiegeszitesnek jutott eszembe a kereskedes. Hasznaltan vennem meg es adnam tovább (nem javitgatnam, stb.)
Egyszerunek tunik, de tudom h van benne riziko. Az lenne a célom h egy telon min. 10 ezer forintot nyerjek (kezdokent szerintem ez realis)
Szivesen beszelnek olyannal aki ezzel foglalkozik hogy atlassam a rendszert.
Koszi. 26N
Sokat nem számít, hogy technikailag a telefonokhoz mennyit értesz, vagy hogy a piac mennyire érdekel. Ha nincs üzleti érzéket, nem értesz a marketinghez, meg a vállalkozási alapismeretekhez akkor halálra van a dolog ítélve.
10k Ft árrés értelmezhetetlen adat így önmagában, nem mindegy hogy egy 50 ezres telefont adsz tovább 60ért vagy egy 250 ezrest 260ért.
Inkább %-ban kéne egy célt kitűznöd.
Hogy lesz eladható a telefon? Hogy diagnosztizálod az aktuális állapotát? Mennyi garanciát vállalsz?
Hogy adózol? Mennyit költesz reklámra? Ha az eladott telefonok 10%-át visszaküldik garancia időn belül akkor nem mész mínuszba?
26N :))) dobd be az instad vagy a facebookod mert az nelkul eleg keves ez igy...
amugy meg annyi a lenyege hogy olcson megvedd es dragan eladd :)
szivesen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!