Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnek elkezdeni telefonokk...

Szeretnek elkezdeni telefonokkal kereskedni. Mik az alapelvek?

Figyelt kérdés

Ertek a telefonokhoz es mindig kovetem a piacot. Kereset kiegeszitesnek jutott eszembe a kereskedes. Hasznaltan vennem meg es adnam tovább (nem javitgatnam, stb.)

Egyszerunek tunik, de tudom h van benne riziko. Az lenne a célom h egy telon min. 10 ezer forintot nyerjek (kezdokent szerintem ez realis)

Szivesen beszelnek olyannal aki ezzel foglalkozik hogy atlassam a rendszert.

Koszi. 26N

2022. márc. 7. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Csinálj egy üzleti tervet. Szerintem ez az első lépés.
2022. márc. 7. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokat nem számít, hogy technikailag a telefonokhoz mennyit értesz, vagy hogy a piac mennyire érdekel. Ha nincs üzleti érzéket, nem értesz a marketinghez, meg a vállalkozási alapismeretekhez akkor halálra van a dolog ítélve.

10k Ft árrés értelmezhetetlen adat így önmagában, nem mindegy hogy egy 50 ezres telefont adsz tovább 60ért vagy egy 250 ezrest 260ért.

Inkább %-ban kéne egy célt kitűznöd.

Hogy lesz eladható a telefon? Hogy diagnosztizálod az aktuális állapotát? Mennyi garanciát vállalsz?

Hogy adózol? Mennyit költesz reklámra? Ha az eladott telefonok 10%-át visszaküldik garancia időn belül akkor nem mész mínuszba?

2022. márc. 7. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:

26N :))) dobd be az instad vagy a facebookod mert az nelkul eleg keves ez igy...

amugy meg annyi a lenyege hogy olcson megvedd es dragan eladd :)

szivesen :)

2022. márc. 7. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt sosem gondoltam volna, köszi #3! Millió puszi
2022. márc. 7. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!