Forever cégről kinek mi a véleménye? Tényleg annyira jól meglehet belőle élni? Igaz az hogy valaki képes akár 4-5-6száz ezret vagy akár milliókat keresni vele?
"Én amit nem értek hogy miért kell több száz ezres csomagot venni..."
Azért mert aki téged beszervez jutalékot kap a vásárlásodból.
Azért beszélik rád a méregdrága szarjukat, mert abból csurran nekik pénz.
@ 9. Azért kell nagy összeggel beszállnod, hogy elkötelezve érezd magad a kapott/vállalt feladat iránt.
Ha túl hamar rájössz, ez nem neked való lóti-futi nyüglődés, akkor a beléd fektetett idő, energia kompenzálására használják az induló pénzedet. Legyen mit kockáztatnod, érezd a törődésüket.
Csak akkor vágj bele, ha kiterjedt, széleskörű kapcsolati hálóval rendelkezel már régóta, mert ilyen a természeted. Ha nehezedre esik naponta tucatnyi "új húst" megkeresni telefonon, személyesen, e-mailben, akiknek fokozatosan adagolod be, hogy majd egyszer eladni szeretnél nekik a cég termékeiből, akkor inkább azelőtt hagyd abba ezt a tevékenységet, mielőtt elkezded. Mert a kudarc garantált.
"Nem, nem lehet vele se 4-5-6 százezreket, se milliókat keresni vele."
Én ahol tudom ekézem az MLM-et, mert egy gusztustalan etikátlan kóklerségek tartom, de akkor hajlamos vagyok kiállni mellette, mikor valami olyan állítással támadják ami még szerintem sem igaz. Na ez pont ilyen. Miért ne lehetne 4-5-6 százezreket, vagy milliókat keresni vele? Igen is lehet. Az már más kérdés, hogy a belépők 99,9%-a soha nem fog.
De nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!