Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forever cégről kinek mi a...

Forever cégről kinek mi a véleménye? Tényleg annyira jól meglehet belőle élni? Igaz az hogy valaki képes akár 4-5-6száz ezret vagy akár milliókat keresni vele?

Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én amit nem értek hogy miért kell több száz ezres csomagot venni..."

Azért mert aki téged beszervez jutalékot kap a vásárlásodból.

Azért beszélik rád a méregdrága szarjukat, mert abból csurran nekik pénz.

2022. márc. 6. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:

@ 9. Azért kell nagy összeggel beszállnod, hogy elkötelezve érezd magad a kapott/vállalt feladat iránt.

Ha túl hamar rájössz, ez nem neked való lóti-futi nyüglődés, akkor a beléd fektetett idő, energia kompenzálására használják az induló pénzedet. Legyen mit kockáztatnod, érezd a törődésüket.

Csak akkor vágj bele, ha kiterjedt, széleskörű kapcsolati hálóval rendelkezel már régóta, mert ilyen a természeted. Ha nehezedre esik naponta tucatnyi "új húst" megkeresni telefonon, személyesen, e-mailben, akiknek fokozatosan adagolod be, hogy majd egyszer eladni szeretnél nekik a cég termékeiből, akkor inkább azelőtt hagyd abba ezt a tevékenységet, mielőtt elkezded. Mert a kudarc garantált.

2022. márc. 6. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet vele se 4-5-6 százezreket, se milliókat keresni vele. A 98% aki ebben dolgozik sose keres egy vasat sem, aztán gyorsan abba is hagyja. Az egész országot megtalálták már az ügynökeik a sok undorító kamudumával.
2022. márc. 17. 17:24
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nem, nem lehet vele se 4-5-6 százezreket, se milliókat keresni vele."

Én ahol tudom ekézem az MLM-et, mert egy gusztustalan etikátlan kóklerségek tartom, de akkor hajlamos vagyok kiállni mellette, mikor valami olyan állítással támadják ami még szerintem sem igaz. Na ez pont ilyen. Miért ne lehetne 4-5-6 százezreket, vagy milliókat keresni vele? Igen is lehet. Az már más kérdés, hogy a belépők 99,9%-a soha nem fog.

De nem lehetetlen.

2022. márc. 17. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!