Hogyan tudnék Forever termékeket árulni? Milyen haszonnal?
Úgy hogy belépsz az MLM-be, de biztos megtalált már legalább egy privátban. Fix árak vannak, a biznisz nem az eladásban, hanem a hálózatépítésben van. Vannak mindenféle anyagaink, meg sikernap meg tök tudja mi, hogy sikeres légy, de ez nagyon keveseknek jön be. Kell hozzá egy nyomulós jellem, ha pedig nem jön össze és fel akarod adni, akkor meg azzal jönnek hogy nem akartad eléggé vagy nem fektették bele elég munkát. Nekem legalább 10 ismerősöm kezdte el, kb 1 ha bennemaradt, pedig nyomták a tanult dolgokat orrba-szájba, de mikor már a termékeikkel volt tele a facebookon, meg hogy milyen sikeres az üzlet (hahaha), akkor szépen eltüntettem őket a hírfolyamomból, mert idegesítő volt. Aki privátban nyomult annak is mondtam, ismerem a termékeket, némelyiket használom is, de évi max 1x vásárolok, azt is mindig attól akinek van készleten.
De ugyanígy vagyok a Farmasi, Avon... Stb termékekkel, ha kell valami, akkor úgyis találok olyat aki árul.
Ha csak eladni akarsz, sok sikert, de a feletted lévő úgyis cseszegetni fog, hogy szervezz magad alá valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!