A Forever egy nagy szinjáték lehet? Azok az ismerőseim,
akik kiteszik a közösségi oldalakra, milyen jól élnek
ennek köszönhetően, mégis pénzügyi gondjaik vannak.
Miért jó ez?
Figyelt kérdés
Folyamatos pénzügyi gondokkal küzdenek, még egy saját ingatlanra valót sem keresett meg ismerősöm, pedig elvileg ő már nagyban "játszik". Albérletben lakik a gyerekével, kölcsön kéreget. Kiírják a közösségi oldalakra is, hogy hála ennek a lehetőségnek, milyen jól él, álom utazások, stb. A gyerek mellett is milyen jó, hogy otthon dolgozhat, mert mindig vele lehet. Közben meg a gyereket nem győzi lepasszolni mindenféle indokkal össze vissza ismerősöknek, hogy nyugta legyen, és tudjon dolgozni, csavarogni a munka miatt. Mire ez a szinjáték? Ha tőle kérdezném, mindent tagadna és megsértődne.
Rengeteg ilyen van. Én is tudok ilyet. Az illetőnek tényleg jól ment az üzlet, szép summákat csinált vele, annyira jól ment hogy úgy döntött a rendes 8 órás főállását ott is hagyja, hogy csak ezzel tudjon foglalkozni. Tele is posztolta a közösségi médiáját a melldöngetéssel, hogy ő milyen nagyszerű cégnél dolgozik, ahol kötetlen a munkaideje, és mennyire sajnálja azokat akik fix munkaidőben dolgoznak. Aztán valami folytán megcsappant a bevétele, annyira hogy kénytelen volt vissza avászkodni a régi 8 órás munkahelyére. Persze ezzel már nem dicsekedett.
2020. ápr. 20. 11:22
2/16 anonim válasza:
nettó parasztvakítás az egész!
Lepukkant 20éves Suzuki swift - de kifelé meg azt kommunikálja, hogy a passzív jövedelemből milyen kafán lehet megélni... :-D
2020. ápr. 20. 11:23
3/16 A kérdező kommentje:
Az illető sem dolgozik, akit említettem, ez a főállása! Mindig posztolja, hogy mennyire szánja azt, aki "rendes" munkahelyen dolgozik.
2020. ápr. 20. 11:24
4/16 A kérdező kommentje:
Ismerősöm is egyik családtagja autójával jár. Egy 20 éves autóval. Ja, most vett egy másikat, de úgy, hogy elvált és kapott az exétől pénzt. Azt mind elverte az "uj" autóra, és most azt posztolgatja, hogy ő online munkával érte el mindezt 🙂
2020. ápr. 20. 11:26
5/16 anonim válasza:
nekem is van ilyen ismerősön facebookon (volt osztálytárs). annyira szánalmas, szinte naponta posztolja a szuperpozitív ömlengéseit, jó sok hessteggel megbolondítva, és persze a kötelező vidám mosolygós szelfivel. hányingerkeltő. de az mlm-ek világa már csak ilyen. ha megmondod nekik, hogy amit csinálnak az nem jó se nekik se a környezetüknek, nem hallgatnak rád. én is ráírtam erre az ismerősömre, erre megkaptam, hogy dehát a multik is gyakorlatilag piramisjátékok, de neki mennyivel jobb, mert ő a saját vállalkozását vezeti(???) és sok sikert kíván nekem, hogy "hagyományos" munkából meggazdagodjak. inkább nem is reagáltam erre. amúgy ha érdekel a téma, youtube-on keress rá arra hogy hunbot, rengeteg anti mlm témájú videót és csatornát fogsz találni. illetve sok hasznos tippet arra, hogy vedd észre ha egy cég mlm (vagy akármilyen nem egyenes, legális biznisz), hogy ne dőlj be az ilyen hülyeségeknek.
2020. ápr. 20. 11:57
6/16 anonim válasza:
Annyira szánalmas az az agymosás, hogy kb mindegyik ugyan azt a betanult szöveget mantrázza, ami ráadásul tele van marhasággal.
Én azon röhögtem, mikor egy ilyen forevörös jómadár azzal érvelt a termék minősége mellett hogy kosher meg halal minősítéssel rendelkezik. Valószínűleg azt sem tudta hogy ezek mit jelentenek, csak hát "minősítés, akkor biztos jól hangzik meg valami jót jelent".
2020. ápr. 20. 12:19
7/16 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja a volt csoporttársam, nem értem miért, kutató szakra jártunk, még külföldön is tanult, okos volt egyébként, pillanatok alatt lehetne jó munkája, de egész nap posztolgatja, hogy homeoffice, miylen jó, nyaralás (de mindig ugyanarról a régi nyaralásról tesz ki képeket). Igazából azt sem tudom mi ez a Forever, vmi terméke-, mert nem lehet leszűrni belőle
2020. ápr. 20. 15:05
8/16 anonim válasza:
@15:05
Mindenre IS jó csodatevő Aloe Vera italok. :D
2020. ápr. 20. 15:28
9/16 anonim válasza:
Azaz!! :-))) mindenre is jó és mindennek az ellenkezőjére IS! :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!