A Forever egy nagy szinjáték lehet? Azok az ismerőseim, akik kiteszik a közösségi oldalakra, milyen jól élnek ennek köszönhetően, mégis pénzügyi gondjaik vannak. Miért jó ez?
Figyelt kérdés
Folyamatos pénzügyi gondokkal küzdenek, még egy saját ingatlanra valót sem keresett meg ismerősöm, pedig elvileg ő már nagyban "játszik". Albérletben lakik a gyerekével, kölcsön kéreget. Kiírják a közösségi oldalakra is, hogy hála ennek a lehetőségnek, milyen jól él, álom utazások, stb. A gyerek mellett is milyen jó, hogy otthon dolgozhat, mert mindig vele lehet. Közben meg a gyereket nem győzi lepasszolni mindenféle indokkal össze vissza ismerősöknek, hogy nyugta legyen, és tudjon dolgozni, csavarogni a munka miatt. Mire ez a szinjáték? Ha tőle kérdezném, mindent tagadna és megsértődne.2020. ápr. 20. 11:17
11/16 anonim válasza:
A halott is évet fiatalodik tőle.
12/16 anonim válasza:
Én se értem.
Nekem is volt ilyen ismerősöm 2 is.
Előadta vezetőt keres,aztán az egyik kiakadt,hogy nem érdekel,hogy nem tudtam vele találkozni mert dolgoznom kellett.
De egyik mindegyik MLM-snél köszönő viszonyba sincs amit állítanak.
Odajött a ,,vezető" srác ilyen nagypapa szandálba,gagyi susogós rövidnadrágba BKV-val meg albiba lakik ami nem baj de a gettóba volt egy luk amit bérelt.
Kocsija persze neki se volt.
De a többi is mind BKV-zott állandóan nem láttam azt a nagypályát amiről beszélt.
Nem hitelesek àllítom a br. 300e-t se igen keresik ezek az MLM-sek átlagban.
Egyik se mutatta be a kivonatát meg életét.
13/16 anonim válasza:
Véletlenül nem úgy működnek ezek a szervezetek, hogy a tagok jutalékot kapnak minden bepalizott ember után? Akkor aztán nincs ebben semmi meglepő, hogy reklámozzák a kamut a közösségi oldalakon.
14/16 anonim válasza:
Számomra az a legkínosabb, mikor elmennek ilyen elit szállodák konferenciatermébe "szemináriumokra" ott a kétszeres aranygyémántsmagardrubint szintű hálózatépítők tele nyomjál a fejüket a szektás dumáikkal, aztán bepózolnak a cég molinója előtt, a ballagási öltönyükbe mint valami nagy üzletemberek. Miközben mindenki tudja hogy ezek csak ilyen "porszívóügynök" kategóriájú lúzerek. Vagy mikor a tényleges cégvezetők (akik tényleg piszok jól keresnek ezen a sok hülyén) luxusautójával pózolnak be, az a legrosszabb.
15/16 anonim válasza:
16/16 A kérdező kommentje:
Porszívó ügynök... ezen de jót nevettem 🙂
2020. ápr. 21. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!