Mi történik, ha véletlenül több pénzért vásároltam a kártyámról, mint amennyi rajta volt?
OTP Junior kártyám van és annyi biztos, hogy eredetileg legalább 5000 forint volt rajta, még nem költöttem róla semennyit. De, nem emlékszem, hogy a szüleim anno mennyi pénzt utaltak rá. Rendeltem egy pólót, szállítással együtt 7000 forintba kerül. Az oldalon nem voltam bejelentkezve, nincs profilom, vissza vonni a rendelést nem tudom.
Az lenne a kérdésem, hogy, ha esetleg a póló több pénzbe került, mint amennyi a kártyámon van, arról kapok-e valami értesítést SMS-t, telefonhívást, esetleg e-mailt?
Vagy azt a 2000 forintot be kell majd fizetnem a banknak?
Vagy, ha keresek pénzt, akkor az automatikusan kiegyenlíti majd ezt a tartozást?
Tudom, hogy nem volt a legfelelősségteljesebb így vásárolni, de az a max 2000 forint nem a világ vége szerintem, ugyanakkor kíváncsi vagyok, mi történik ilyenkor.
Igen, átutalással. Online, VISA-val.
Már háromnegyed órája történt. Ha eddig nem kaptam semmi értesítést, akkor minden rendben van?
és jött róla levél, hogy sikeres a fizetés?
nincs rajta hitel, sem pénz, akkor el kellene utasítania a banknak terhelés pillanatában.
Ja, nem a kártyádon van a pénz.
Se ilyen sikeres fizetés se "túl keveset küldtél" üzenet nem jött
A számítógépemen úgy jelezte, hogy megtörtént a dolog, de amint ezt kiírta, kiléptem, majd úgy 10 perc múlva ijedtem meg, hogy "Úristen, mit csináltam?!"
Valahogy az egész folyamat alatt mintha ki lett volna kapcsolva az agyam, csak így nézegettem a mintát meg a színeket, átváltottam a póló árát forintra, megnyugodtam, hogy olcsó, majd a szállítási díjnál rányomtam a kevésbé drágára, megnyugodtam, hogy így se tűnik soknak, aztán utólag most ilyen késő bánat szerűség van most.
OTP Junior kártyával nem fogsz tudni negatívba menni, szóval két lehetőség van.
Vagy volt elég pénz a számládon és az oldal levonta a teljes összeget
Vagy ha nem volt elég pénz a kártyádon akkor ami történhetett, hogy sok oldal nem vonja le a teljes összeget előre, csak megnézi, hogy aktív-e a kártya (1$ levonás) és a teljes összeget csak a csomag küldése előtt vonják le. Ebben az esetben a rendelésed meg fog hiúsulni, valószínűleg kapsz egy emailt, hogy nincs elég pénz a kártyádon, adj meg másikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!