Hogyan kaphatnám vissza a pénzem ha véletlenül vásároltam 1TB tárhelyet a Microsoft OneDriveban?
Sehogy.
Egyébként én biztos vagyok benne hogy az összes ilyen megújulú elüfizetéses szolgáltatásnál benne van valahol a felhasználói szerződésben, hogy azért mert te elfelejtetted lemondani a az automatikus előfizetés megújítást, ők bocsika de nem adnak vissza pénzt.
Sehogy. Még a "következő számlázási dátum előtt le kell mondanod a Szolgáltatásokat" - ahogy az a "Microsoft Szolgáltatási Szerződésben" szerepel:
"d. Ismétlődő fizetések. Ön vállalja, hogy ha Ön előfizetéses alapon vásárolja meg a Szolgáltatásokat (például havi, 3 havi vagy éves fizetéssel), akkor ismétlődő fizetésre ad felhatalmazást, és a Microsoft számára a fizetések az Ön által vállalt fizetési móddal és ismétlődő időszakokban történnek meg, egészen addig, amíg az adott Szolgáltatást Ön vagy a Microsoft fel nem mondja, illetve meg nem szünteti. Ha le kívánja állítani a Szolgáltatások folytatólagos használata miatti terheléseket, akkor még a következő számlázási dátum előtt le kell mondania a Szolgáltatásokat."
illetőleg igaz ez a próbaidőszakra is:
"h. Próbaidőszakos ajánlatok. Ha bármilyen próbaidőszakos ajánlattal él, akkor előfordulhat, hogy az ajánlat elfogadásakor közölt időintervallumon belül le kell mondania a próbaidőszakos Szolgáltatás(oka)t, hogy a próbaidőszak végén ne számítsanak fel Önnek díjat a Szolgáltatás(ok) folytatólagos használatáért."
Forrás: [link]
Mintha erről szólna az új EU banktörvény. Hogy csak akkor vonhatnak le pénzt ha sms és telekóddal jóváhagytad. Ez már idén kötelező.
Pereld be a bankot hogy miért engedte. Keress egy jó ügyvédet..!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!