Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van munkahelyed és ezt az...

Ha van munkahelyed és ezt az önéletrajzodba is beleírod hogy jelenleg is dolgozol, akkor ha új helyekre jelentkezel, attól még felvehetnek?

Figyelt kérdés
vagy úgy vannak vele hogy ennek van munkahelye ne vegyük fel?...
2010. szept. 11. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért lenne úgy?

Nincs semmi szabály, hogy csak munkanélkülieket lehet felvenni. Nem ritkaság, hogy ha valaki megunja a régi helyét, előbb újat keres, és csak azután mond fel.

Ami ilyenkor kérdés lehet:

- miért szeretnél eljönni a jelenlegi munkahelyről?

- mikor tudnál kezdeni az új helyen? (ha sürgős az új helyen a felvétel, és a réginél még ott a felmondási idő, az gond lehet)

2010. szept. 11. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Inkább fordítva. Biztosan azért nincs munkahelyed, mert egy balfácán vagy. A munkáltatónem viszont nem balfácánt keres .
2010. szept. 11. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Na, azért ez sem igaz. Főleg nem a jelenlegi gazdasági helyzetben.
2010. szept. 12. 00:02
 4/6 A kérdező kommentje:

voltam egy helyen és igen megkérdezték h mért váltanék és elmondták hogy idáig még csak én dolgozok a többiek munkanélküliek voltak és nem értik hogy ha van munkahelyem miért hagynám ott?

nem mondtam de valószínűnek gondolhatnák, (mert nem érzem jól magam ott)....

2010. szept. 12. 07:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Az természetes, hogy kérdeznek, hiszen az az interjú célja, hogy megismerjenek. Emiatt ne aggódj.

Én meg őket szoktam kérdezni, hogy pl. miért keresnek embert, mi történt az előző ott dolgozóval :)

Neked meg az az érdeked, hogy őket megismerd, nehog ymég rosszabb helyre kerülj, mint ahonnan el akarsz jönni..

2010. szept. 13. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez szokásos kérdés, hogy miért akarsz felmondani. Hiszen elég sokat elmond rólad, hogy miért nem érzed jól magad.

Nincs elég szakmai kihívás? Utálod a munkatársakat? Utálod a főnököd? Sokat kell túlórázni? Kevés a pénz? stb.

2010. szept. 13. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!