Beadtam a felmondásom, de nem reagáltak?
Próbaidőn voltam. Beadtam a felmondásomat e-mailben a főnökömnek, egy nappal később a HR osztályra is továbbítottam és ott azt a kérést kaptam, hogy a cég felmondási rendszerében is rögzítsem (ez két nappal az azonnali felmondásom után).
Azóta megszüntették a hozzáférésemet a rendszerekhez, de semmi más nem történt. Külföldi multi, postán kaptam az eszközöket az országban nincs irodájuk. Kilépő papírokat nem adtak, az eszközök visszaadásáról nem kaptam semmi tájékoztatást, sőt, amúgy arról sem, hogy elismerték, hogy kiléptem és az e-mailjeimre sem reagálnak.
Tudja valaki, hogy ilyenkor mi van?

#1 Nem tudom, hogy megmondhatom-e, aláírtam, hogy nem posztolok és nyilatkozok negatívat a cégről.
#2 Szerintem érthetően leírtam, hogy a HR nem reagál a leveleimre, pont ez a probléma. Mivel nemzetközi cég, így nem használtunk mobiltelefont, senkinek nem tudom a számát. Az eladott termék után az ügyfélszolgálat is írásban működik. Gondoltam, hogy hátha járt már valaki így és tud tanácsot adni, hogy mennyi idő után kell ügyvédhez fordulni, érdemes-e, küldjek a postacímükre ajánlott levelet, hogy legyen látszata, hogy valamit akarok csinálni stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!