Hogyan lehet a legkönyebben (legálisan) pénzt szerezni? Sportfogadással szinte lehetetlen, a többi szerencsejátékkal abszolút lehetetlen. ("mennyé dógozni kötsög" beszólásokra nem vagyok kíváncsi. Dolgozok, ha látom a végén a pénzt.)
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 18:44
11/27 Ariannaaaa válasza:
Szia! Írtam neked privátban ha érdekel.
12/27 A kérdező kommentje:
Szocpedre mentem, mert nőkkel vagyok körülvéve, és leszek is egész pályafutásom során :D. És higyjétek el, jobbat nem is kívánhatnék. 7-en vagyunk az egész évfolyamon, szinte celeb vagyok egyedüli férfiként. A hátrányos helyzetü embereken is szeretnék segíteni. Egyedül a pénz a hiba az egyenletben.
2022. febr. 23. 20:26
13/27 A kérdező kommentje:
Még nem néztem mit írtál, de MLM nem érdekel. Szinte biztos vagyok benne, hogy az lesz lol
2022. febr. 23. 20:27
14/27 anonim válasza:
Na jo.... ez a bitcoinos eletstrategia komolytalan...
15/27 A kérdező kommentje:
*helyzetű
Csak, hogy ne maradjon benne helyesírási hiba.
2022. febr. 23. 20:28
16/27 anonim válasza:
13. Tenyleg mlm volt? 😂😥😂
Azok szoktak ilyen titokzatossággal nyomulni priviben...
Bele ne fogj! Garantált bukta.
17/27 A kérdező kommentje:
Na akkor küldöd a privit? Ha rózsaszín dildókat kell értékesítenem, akkor vállalom az MLM-et mégis.
2022. febr. 23. 20:31
18/27 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam meg.
2022. febr. 23. 20:32
19/27 A kérdező kommentje:
Nem küldi emberünk az MLM-es üzenetet. Most miből fogok meggazdagodni? :( Naaa, szeretném látni hogyan akarsz meggyőzni, ha jól csinálod, eskü beszállok.
2022. febr. 23. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!