Hogyan tudnék ebből a lehetetlen helyzetből kimászni?
Teljesen mindegy, mikor érettségizel le, nekem például úgy hozta az élet, hogy 23 évesen lett meg (én sem buktam, egyszerűen ilyen elcseszett volt a tanulmányi pálya 2007 körül). Viszont pályaválasztáskor ezt tisztázni kellett volna, hogy milyen végzettség lesz a jövőben keresett és piacképes, illetve mi nem.
Helyileg jelentkezel a szakmádban, vagy országosan? Országosan tedd, kalkuláld ki és mondj megfelelő bérigényt, ha azt elfogadják, onnantól csak az első hónapokban kell meghúznod magad. Erre kell egy kisebb megtakarítás.
Erre lenne jó pl. a gyártósori operátor munka, mely közhiedelemmel ellentétben nem olyan vészes, mint amilyennek beállítják a pletykák. A szintet valóban tartani kell, de az nem tarthatatlan, kivéve, ha valamilyen fogyatékkal élsz, mely a megfelelő motorikus funkcióidat gátolja. Magyarán még az alkoholista kispista is el tudja végezni, ugyanis biorobot attitűd kell hozzá.
Ha környezetmérnökivel nem tudsz elhelyezkedni, akkor veled van a baj. (Főleg a rinyálással, amit itt folyamatosan előadsz)
Bemész egy fejvadász céghez és kipofozzák a cv-det
Tokeletesen egyetertek az elozovel.
Nalad van a hiba. Gyanitom nem teszel meg mindent a munkaert. Elkuldesz nehany cvt es ugy érzed ezzel le van tudva, majd vagy valaszolnak vagy nem.
Szedd ossze magad, ha volt annyi eszed hogy 5evig egyetemre jarj es elvegezd a mestert is akkor tobb van benned.
Eleve munkahelyet nem hagyunk ugy hogy nincs masik. Dolgozni muszaj, ha nem tetszik szabadidiodben lehet mashova jelentkezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!