Párom a napokban bejelentette a munkahelyén, hogy terhes , amit a főnöke tudomásul is vett. Mai napon azt mondta neki, hogy ha aktuális lesz ki fogja venni az állományi létszámból mert egyenként nagyon sokat kellene utána fizetnie . Ez így szabályos?
Figyelt kérdés
Péntekre kaptunk időpontot az államkincstárba de addig is szeretnénk utána járni a dolgoknak .2022. febr. 14. 20:33
11/21 anonim válasza:
Fogadj ügyvédett jelentsétek fel őket és kérvényez 3 millió forint kártérítést, egyéni diszkriminációért.
Ne Írjon ala semmit!
12/21 A kérdező kommentje:
Ma 10 órára hívta be a főnöke el beszélgetésre , mondtam neki ne írjon alá semmit de még csak szóban se egyezzen bele semmibe . Kíváncsian várjuk mivel áll elő .
2022. febr. 17. 09:46
13/21 anonim válasza:
12: mindenképpen írd meg - nagyon kíváncsi vagyok...
14/21 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok. Ha papírt dugnak az orra elé, azt mindenképpen kérje el, átgondolja, stb. Semmiképpen ne írjon alá semmit, főleg ne közös megegyezést.
16/21 anonim válasza:
Kérdező, mesélj, mi volt pénteken???
19/21 anonim válasza:
Jól féltek a főnöktől, már meg se mered írni mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!