Kinek hogy fogadták a munkahelyén azt, amikor bejelentette, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 18:10
1/10 anonim válasza:
Gratuláltak, volt olyan is aki a nyakamba borult.
2/10 anonim válasza:
Rettentően féltem tőle
És mindenki gratulált
-a tulajdonos is
3/10 anonim válasza:
Örültek, gratulálnak, várnak vissza.
De ez elég nagyban függ, hol dolgozol.
4/10 anonim válasza:
Az egész osztály tudta hogy lombikra járunk. Az elejétől fogva drukkoltak és gratuláltak/örültek mikor sikerült.
5/10 anonim válasza:
Örültek, gratuláltak, várták az eredményeket, hogy mikor derül már ki a kicsi neme. Mondták, hogy nem csak a törvény miatt várnak vissza, minden rajtam múlt, nagyon rendesek voltak. Nálunk alapvetően nem volt homeoffice (ez 2 éve volt), én ahogy kezdtem kevésbé komfortosan mozogni, kaptam céges laptopot, és kb. hazaküldtek, hogy akkor nyugodtan pihizzek otthon, dolgozzak online. Szóval nagyon cuki volt mindenki, pedig alig dolgoznak ott nők (informatikai cég, kb. az adminisztrátor meg a könyvelő nő, a többiek pasik).
6/10 anonim válasza:
Teljesen természetesen. Multinál dolgozom, nem volt szenzáció a terhességem :D Gratuláltak, örültek nekem, szerveztek cuki kis búcsúbulit, de nem volt különösebben nagy truváj.
7/10 anonim válasza:
Hát nekem egy kicsit viccesre sikeredett a be jelentes 😊 meglepődött a főnököm de őrült és fel is ajánlott pihentető munkát.
8/10 anonim válasza:
Gratuláltak, örültek neki, tudták, hogy már hosszabb ideje dolgozunk rajta.
A főnököm még babalátogatóba is eljott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!