Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe érdemes fektetni a...

Mibe érdemes fektetni a kriptó szférában, hogy elkapjam a következő bull run -t?

Figyelt kérdés

#bitcoin #metaverzum #meme token
2022. febr. 13. 22:27
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Minek van vége?😂😂😂 A kriptonak?😂😂

Inkább gyakorlatilag most a legjobb beszállni.

Érdekes mindenki akkor akar beszállni amikor a BTC már 60k$ és minden csak nől, és mindenkinek csak profit.

Amikor meg lefelé menet van akkor egyből jajj itt a vége átverés piramisjatek stb 😂😂 Tedd évesre a chartot és majd látod.

Ez nem azoknak való akik egyik napról a másikra akarnak gazdagok lenni.

Most lehet lesz 1-2 év szópó, most kell betárazni mint az állat és 3-4 év múlva megfogod köszönni magadnak

2022. máj. 14. 15:21
 32/40 anonim ***** válasza:

Ki mennyire veszi komolyan a Tether pánikot? A Terra bedőlése óta az USDT állomány 10%-át váltották vissza egy hét alatt, és ha tényleg igaz hogy fedezetlenek, akkor elég durva dolgok jöhetnek.

Én mértékkel pánikolok, de biztos ami biztos az összes BTC/USDT, ETH/USDT stb. sell orderemet töröltem és átállítottam fiat USD-re, mert ha omlik az USDT akkor ezek a párok felmennek az égbe, és teljesülnének az ordereim sok értéktelen tetherért. Csak azért írom, mert amikor erre rádöbbentem, akkor egy pillanatra megállt bennem az ütő. Elég kemény lenne egy reggel arra ébredni, hogy minden exchange-en tárolt kriptómat frissen bedőlt Tetherre váltottam...

Azt még nem döntöttem el, hogy mi legyen azzal a néhány kriptómmal aminek csak Tether párja van, de hajlok arra hogy megszabadulok tőlük úgy ahogy vannak, a jól bevált buy high sell low stílusban.

2022. máj. 18. 17:03
 33/40 A kérdező kommentje:

32: Én gyakorlatilag egész nap az árakat nézem. Végül is kiszálltam sok mindenből, de a negatív hangulatnak vége számomra, mivel jó döntésnek tűnik.

A tetherrel kapcsolatban a helyzet az, hogy rengeteget nyomtattak belőle teljesen alaptalanul, miközbe már 3 éve is lehetett tudni, hogy scam. Innentől csak kérdés, hogy mikor fog bedőlni, de nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben. Ha ez bekövetkezik, húzni fogja magával a btc -t is, ami egy jó lehetőség lesz a pénzem visszaváltására.

2022. máj. 18. 19:08
 34/40 anonim ***** válasza:
Igen, valahol én se bánnám a dolgot, úgy lebeg a tether a kriptópiac feje fölött, mint Damoklész kardja. Talán jobb is túlesni rajta, a vérfürdőben bevásárolni, és remélni hogy a Tether vagy hasonló pénznyomda nélkül is vissza tud mászni a kriptó legalább a jelenlegi szintre. Én kiszállni se merek amúgy, mert általában az ellenkezője történik annak, amit várok.
2022. máj. 18. 20:51
 35/40 A kérdező kommentje:
A bitcoinból és az xmr -ből én se szálltam ki.
2022. máj. 18. 22:04
 36/40 anonim ***** válasza:
most akkor ennek a topicnak az a kérdése, hogy mibe fektessek, hogy gazdag legyek legközelebb, vagy az, hogy melyik a legbiztonságosabb amiben tároljam a pénzt? (bitcoin, eth stb)
2022. máj. 19. 08:20
 37/40 A kérdező kommentje:
A gazdagság a cél, de az ethereumnak vége. A legközelebbi bull run -ban már le fog maradni.
2022. máj. 19. 09:31
 38/40 anonim ***** válasza:
én új L1 projektekbe raknám, amik még talán alfa/béta szinten vannak, Mainnet még nincs kint. Lehet nem lesznek ütősek, de minden L1 ugrik egy nagyot, ha véglegesen kijön. És talán nem lesz sok-sok-sokszoros, mint egy Meme projektben, mert nagy a market cap, de sokkal biztonságosabb egy ilyen komolyabb projekt. Inkább biztosan 10x-50x, mint bizonytalanul 100x-200x. És ha elkapsz egy perfekt időpontot (ami most szuper, mert minden ár a béka feneke alatt), akkor simán lehet profit. Csak okosan kell kiszálni és nem kell hiú ábránd, hogy még kicsit bent maradok, mert még csak 10x-nél van.
2022. máj. 19. 13:08
 39/40 A kérdező kommentje:
38: Az L1 jól hangzik
2022. máj. 19. 15:36
 40/40 anonim ***** válasza:

Metaverse projektek nem tudom hogy érdekelnek-e téged, de Everdome illetve Metaheronak ha gondolod nézz utána.

Metahero volt már 25 centen, egyszer lesz még 1$-is( vagy 3 év múlva) jelenleg meg 2 cent sincs.

2022. máj. 25. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!