Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe érdemes fektetni a...

Mibe érdemes fektetni a kriptó szférában, hogy elkapjam a következő bull run -t?

Figyelt kérdés

#bitcoin #metaverzum #meme token
2022. febr. 13. 22:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Adtam egy szavazatot a privacy coinokra. Minden más túlértékelt. Még simán a tavalyi bullrunban vagyunk, máskülönben nem állnának ilyen Cardano meg Solana féle foshegyek több tízmilliárdos market cappel.

Egy anonim fizetési hálózat viszont érhet pár milliárd dollárt. A Monero 3 milliárdon, a Zcash 1,5 milliárdon áll, ezekben van potenciál, főleg ha a dílerek és zsarolóvírusok átállnak rájuk. Talán a bear marketnek se lesznek úgy kiszolgáltatva, ha spekuláció helyett kényszerből veszik majd őket.

2022. febr. 16. 16:13
 22/40 A kérdező kommentje:
21: Sokak szerint maga az etherum és az egész web3.0 is egy foshegy. Végül is jelenleg spekuláción kívül nem is nagyon használják másra. A monero ezzel szemben peer to peer cash, ami egyvalamit tud, de azt a legjobban.
2022. febr. 17. 19:10
 23/40 anonim ***** válasza:

Foshegy és foshegy között is van különbség. Az Ethereumból legalább kinézni, hogy egyszer több lesz annál.

Vicces hogy a Monero épp most kedden kapott hajszál híján egy 51% attacket. Nagyon súlyos problémák vannak szinte minden coinnal, kártyavár ez az egész ágazat.

2022. febr. 18. 00:30
 24/40 A kérdező kommentje:

23: Ha az első lenne cpu mining -ban, nem kaphatna ilyen attack -ot. A bitcoin is annak köszönheti a biztonságát asic sha256 kategóriában, hogy a bitcoint bányásszák a legtöbben.

Tehát ha a Monero első 10 lesz, ugyanolyan biztonságos lesz, mint a bitcoin (mivel cpu mining, így az asic meg a gpu bányászok nem lennének elegen)

2022. febr. 18. 01:22
 25/40 anonim válasza:
Polkadotról mit gondoltok, mehet egy nagyobbat a Web3 miatt?
2022. febr. 21. 06:58
 26/40 anonim ***** válasza:
Mehetni mehet, de eddig az összes web3 lóf.szcoin rögtön felsült amint használni kezdték a tömegek. Pár napja az Avalanche-on 10 dolláros feek voltak egy retardált játék miatt.
2022. febr. 21. 15:52
 27/40 A kérdező kommentje:

26: Ez így nem feltétlen igaz. A web3.0 működik, ha azt értjük alatta, hogy centralizált szerveren lehet anonym módon tokeneket csinálni/venni/küldözgetni.

Viszont a többi dolog nem megy, és nem, nem lesz eth 2.0 se a következő 10 évben. Ahhoz túl nagyléptékű fejlesztés megnyomni a gépeken egy gombot.

2022. febr. 21. 16:41
 28/40 anonim ***** válasza:

Nagyon sok kategóriát kihagytál. Mondjuk hol vannak az új, feltörekvő Layer1 Coinok? Szinte havonta kikerül valami új projekt, vagy L1, vagy L2, szerintem ezek a biztosabbak, mert ha tényleg van mögöttük valami, szóval nem Rugpull, hanem egy igazi Csapat, ami dolgozik valami nagyon, ügyvédekkel le vannak védve, akár évek óta megy a fejlesztés, akkor azok biztos fognak hozni hasznot, ha elkapod még az első hullámukat. Lehet az egyik 5X-et, lehet a másik 100X-et, de szerintem sokkal többet, mint egy ETH, ami csak dupláz.

DYOR, de egy Bullrun elején nagyon szeretnek befektetni jövőbeli projektekbe, amik emiatt jól megugranak. Ahogy Bear árnyéka feltűnik, menekül mindenki a stabilakba meg a USDT szerűkbe.

2022. márc. 29. 08:31
 29/40 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne most One Harmonyt venni. Egy 10x most innentől sima..

Aztán Solana is ott van például.

BTC ETH nagy pénzzel éri csak meg, mert nem leszel már attól gazdag.

Amúgy meg apró pici kezdetleges projectet is meglehet próbálni.

Én egy metaverse projektba raktam kb úgy 200$-t.

Ha véletlenül bejönne akkor egy 100x sima, az már azért jó pénz.

Everdome illetve Metahero

2022. máj. 12. 23:36
 30/40 A kérdező kommentje:
29: Figyelj vége van. Vettem sört.
2022. máj. 12. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!