Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám hagyatéki tárgyalá...

Hogy tudnám hagyatéki tárgyalás után levédetni az ingatlanaimat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

2 hónap múlva hagyatéki tárgyalásom lesz.

Én vagyok az egyedüli örökös.

Viszont régebbi életmódom miatt olyan helyzetbe kerültem, hogy vannak haszonleső emberek a környezetemben.

Aki legjobb barátom lassan 15 éve, azt vetette fel menjünk el az ő ügyvédjéhez, és irassam az ő nevére a lakás és a balatoni nyaralóm tulajdonjogát is, én pedig halálomig tartó haszonélvezője lennék mindkét ingatlannak.

Úgy érzem ezzel a lépéssel "öngyilkosságot" követnék el. Nektek mi a véleményetek erről?

Független ügyvédnél milyen megoldással lehetne magam bebiztosítani a jövőben? Köszönök minden segítséget!

33/F

2022. febr. 12. 16:15
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam hogy pl. 25 ember közül melyik küldte rám x embert, aki ezt velem tette? Tehát bárki ilyet tesz velem, rögtön írjam alá és utána rögtön feljelentés a rendőrségen? És ezzel gyakorlatilag nem tudnak ezzel a módszerrel sem kisemmizni?
2022. febr. 12. 18:51
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Paranoid idióta. Nem történt semmi, csak a haverod hülyének néz
2022. febr. 12. 18:54
 23/31 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy valóban paranoiás és szándékosan nem akar rosszat. Bár már kétségem van a szándék felől is...
2022. febr. 12. 18:58
 24/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem a haverod paranoid idióta, hanem te.
2022. febr. 12. 19:06
 25/31 A kérdező kommentje:
Ezek az ő gondolatai voltak, nekem ilyen eszembe se jutna, hogy kést raknának torkomhoz és aláiratnának velem valamit. Olvasd el még egyszer amit írtam fentebb. Köszi.
2022. febr. 12. 19:15
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, hogy valaki a torkodhoz nyom egy kést, és akkor te aláírsz egy szerződést és övé az ingatlan. Ez a világon semmiféle bíróságon nem állná meg a helyét. Mi volt az ellenérték? Hogy adták át? Hol van ennek a nyoma? Kik voltak a tanúk? Stimmel az aláírásminta egyáltalán? Nem volt kényszerítés? Jézusom, ilyen a filmekben sincs...
2022. febr. 12. 19:35
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik, hogy az ingatlan adásvételhez ügyvéd kell
2022. febr. 12. 19:39
 28/31 A kérdező kommentje:
Akkor ez a "barátom" annyira hülyének nézett, mint annak a rendje. Pusztítom ki az életemből végleg. Köszönöm a segítségeteket!
2022. febr. 12. 19:46
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy léptél ki, hogy semmi tartozást nem hagytál magad után, akkor nem fognak bántani sem arra kényszeríteni, hogy add nekik az ingatlanokat.

Az alvilági figuráknak is van eszük, nem kockáztatnak.

Itt arról szól a történet, hogy a "barátod" egy senki és rajtad akar nyerészkedni, azért manipulál ilyen baromságokkal.

2022. febr. 23. 02:12
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Arra még nem gondoltál, hogy a barátod küldte rád azokat az embereket akik "rád vannak állva"?

Ez is egy opció!

Ha képes lenne kihasználni, akkor a pénz miatt még az is kitelik tőle hogy rád küldje azokat az embereket.

2022. febr. 23. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.