Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a CIG...

Mi a véleményetek a CIG Pannónia takarékszámlákról?

Figyelt kérdés

Tegnap volt nálam egy ügynök aki felvázolta, hogy miért lenne nekem nagyon jó, ha csinálnék ilyet. Főleg ha legalább 10 évig ott gyüjtögetném a pénzem.

Viszont én annyira nem vagyok meggyözve arról, hogy ez tényleg olyan nagyon jó ötlet, vagy éppen tényleg akkora hasszonnal járna.

Nektek mi a véleményetek ezekről a takarékszámlákról?

2022. febr. 11. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem ismerem de biztos rosszabb mintha kincstarnal allampapirt vennel
2022. febr. 11. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon jó lenne, ha te takarékszámlát nyitnál náluk, főleg ha legalább 10 évig gyűjtenéd ott a pénzed, mert a szerződéskötés után ő zsíros jutalékot tudna ebből felmarkolni.

Közben meg valószínűleg valami befektetési egységgel kombinált életbiztosítási konstrukciót akar rádlőcsölni, aminek a részleteit én nyilván nem ismerem, de élek a vélelemmel hogy nem feltétlenül arról szól hogy te a legjobban gyere ki belőle.

Kb ennyi a helyzet.

2022. febr. 11. 14:15
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, a szerződést amit kaptam abban volt szó életbiztosításról. Még nem olvastam át teljesen, hétvégén akartam elejétől a végig átnyálazni.
2022. febr. 11. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Igen, akkor szinte biztos hogy egy befektetési egységgel kombinált biztosítást akar rádsózni.

[link]

Iszonyatos magas befizetéseket kíván meg, cserébe ha a lejárata előtt fel akarnád mondani, akkor brutális összegeket lehet vele bukni, viszont ha 7-8 évig fizeted, akkor tudsz rajta valami hasznot realizálni.

2022. febr. 11. 15:14
 5/7 anonim válasza:
65%
A CIG(ány) Pannónia társaságot érdemes messziről kerülni. Mészáros Lőrincz érdekeltségébe tartozik és ezen kívül semmit sem tud felmutatni. Ahogy #2 is mondja, mindent el akarnak adni, mert abból jó sok jutalékot kapnak.
2022. febr. 11. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy az UL-biztosítás feltétlenül rossz, lehet valakinek pont jó ez a konstrukció. De a kérdezőnem nem feltétlen. Na meg elég sok történet van ahol elégedetlen ügyfelek nagy bukóval tudtak csak felbontani ilyen szerződést. A nagyon rossz hírű három betűs német pénzügyi értékesítő cég ügynökei is egy időbe ezeket próbálták mindenkinek értékesíteni.
2022. febr. 12. 14:54
 7/7 Pécsi bácsi ***** válasza:
0%

Attól, hogy életbiztosítással kombinált megtakarítás, még nem ördögtől való!

A nyugdíjbiztosítások 65 éves korban járnak le. Azért hívják NYUGDÍJbiztosításnak. Az adójóváírás (max. 130 eFt/év) annak jár, aki ezt végigviszi. Aki korábban hozzányúl a pénzéhez, annak ára van.

Lehet, hogy számodra ez a megfelelő megoldás. Erről úgy tudunk meggyőződni, ha tisztázzuk a céljaidat. Én a Generalival dolgozom. Szívesen megnézem, hogy az ajánlatodhoz képest tudok-e kedvezőbb csomagot összerakni, ha megkeresel.

2022. febr. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!