Mi a véleményetek a CIG Pannónia takarékszámlákról?
Tegnap volt nálam egy ügynök aki felvázolta, hogy miért lenne nekem nagyon jó, ha csinálnék ilyet. Főleg ha legalább 10 évig ott gyüjtögetném a pénzem.
Viszont én annyira nem vagyok meggyözve arról, hogy ez tényleg olyan nagyon jó ötlet, vagy éppen tényleg akkora hasszonnal járna.
Nektek mi a véleményetek ezekről a takarékszámlákról?
Nagyon jó lenne, ha te takarékszámlát nyitnál náluk, főleg ha legalább 10 évig gyűjtenéd ott a pénzed, mert a szerződéskötés után ő zsíros jutalékot tudna ebből felmarkolni.
Közben meg valószínűleg valami befektetési egységgel kombinált életbiztosítási konstrukciót akar rádlőcsölni, aminek a részleteit én nyilván nem ismerem, de élek a vélelemmel hogy nem feltétlenül arról szól hogy te a legjobban gyere ki belőle.
Kb ennyi a helyzet.
Igen, akkor szinte biztos hogy egy befektetési egységgel kombinált biztosítást akar rádsózni.
Iszonyatos magas befizetéseket kíván meg, cserébe ha a lejárata előtt fel akarnád mondani, akkor brutális összegeket lehet vele bukni, viszont ha 7-8 évig fizeted, akkor tudsz rajta valami hasznot realizálni.
Attól, hogy életbiztosítással kombinált megtakarítás, még nem ördögtől való!
A nyugdíjbiztosítások 65 éves korban járnak le. Azért hívják NYUGDÍJbiztosításnak. Az adójóváírás (max. 130 eFt/év) annak jár, aki ezt végigviszi. Aki korábban hozzányúl a pénzéhez, annak ára van.
Lehet, hogy számodra ez a megfelelő megoldás. Erről úgy tudunk meggyőződni, ha tisztázzuk a céljaidat. Én a Generalival dolgozom. Szívesen megnézem, hogy az ajánlatodhoz képest tudok-e kedvezőbb csomagot összerakni, ha megkeresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!