Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Best doktors Smart biztosítótó...

Best doktors Smart biztosítótól mi a véleményetek? Cig-pannóniáról?

Figyelt kérdés

2021. aug. 25. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Utolsó a CIG ahol valaha valamit kötnék. Van bőven komoly, nagy múltú, nagy hálózatú biztosító.
2021. aug. 26. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Nem egy komoly biztosító a CIG. Allianz, Aegon, Union, Uniqa, esetleg Generali.
2021. aug. 26. 23:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hihetetlen dolog: nem kötöttünk szerződést, és biztosítós ki akarta számlázni a díját. 1. Nem hívtam, ő akart jönni beszélgetni.2. Ajánlatokat hozott, én azt mondtam , hogy majd átrágjuk rajta magunkat. 3. Nem mondta, hogy ennek a beszélgetésnek díja van. Nem is értem, hogy miért reagált így. Egy tanulságot levontam: többet soha nem engedek be a házamba biztosítási alkusz.
2021. aug. 27. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem alkusz volt hanem valamelyik "tanácsadó" cég ügynöke, a hárombetűs vagy másik. Sajnos sokuk rendkívül tenyérbemászó és levakarhatatlan.
2021. aug. 29. 11:14
 5/5 feketepeter válasza:
Ha nagyon hivogat, mondd neki, hogy az idodnek amit toled elrabolt, dija van. Pontosan annyi, amennyit ki akar szamlazni, ugyhogy akkor kvittek vagytok.
2021. szept. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!