Hogy működik Unibetnél a befizetési bónusz megforgatása?
Ezt a mondatot próbálom értelmezni "A bónusz összegből akkor lesz felvehető készpénz, ha a befizetés összegének legalább 6-szorosával fogadtál sportfogadáson".
Pl. ha befizetek 10 ezer forintot akkor gyakorlatilag 6 szor kell fogadni 10 ezer Ft értékben?
Magyarul 6-szor minimum nyernie kell a fogadásnak egymás után?
Befizetsz 10 ezret, kapsz 10 ezer bónuszt. Az általad befizetett 10 ezerrel szabadon rendelkezel, vagyis ha pl megfogadsz vele egy 1,05-ös meccset és nyersz, akkor már ki is veheted. Ellenben az ajándékba kapott 10 ezer csak akkor lesz elérhető, ha legalább 60 ezer értékben fogadsz. Nem feltétel, hogy hatszor nyerj hozzá zsinórban. Példa:
1) bónusz begyűjtése után megfogadsz a 10 ezres bónuszoddal egy 3.0-s szorzójú meccset, így a nyereményed 30 ezer (itt egyszer forgattad eddig meg, de van 30 ezred);
2) az előbb nyert 30 ezret megteszed 2.0-s oddsal, megnyered, lesz 60 ezred (itt már 4 megforgatásnál jársz és jelenleg 60 ezred van)
3) raksz 10 ezret egy 1,5-es oddsra és elbukod (már 5-ször megforgattad és van 50 ezred)
4) raksz megint 10 ezret egy 8,00-as oddsra és elbukod (itt már megforgattad 6-szor, 40 ezred maradt a végére, és így már szabadon hozzáférhetővé is válik az összeg).
Eleve ket resze van a számládnak. Bonusz es valodi egyenleg. Eloszor minden megtett fogadasod a bonuszbol fog levonodni tehat ha indulsz 20kval, 10+10, akkor ha teszel 3kt akkor a bonuszbol fogja levonni. Igy lesz a szamladon 10k valodi penz es 7k bonusz. Ha nyersz a nyereményt a bonuszhoz adja hozzá hisz bonuszbol tetted. Ha megvsinaltad a forgatast amit amugy koveni tudsz a bonuszaidnal akkor a bonusz egyenleg atalakul kivehetove.
Sot ha elbukod a 10k bonuszod, kiveheted a 10k valodi penzedet.
Ha olyan fogadast teszel ami valodi es bonuszpenzt is tartalmaz, pl 15k amibol 10k bonusz 5k valodi penz, akkor a nyeremeny ugyanilyen aranyban lesz elosztva. Pl 15kbol nyersz 30kt, akkor a ketharmada bonusz lesz egyharmada valodi penz, mert ugyanilyen aranyban volt a tet.
Ez olyan mint a Plus500 ajándék pénze, mindig újabb és újabb feltételeket szabnak meg, hogy ne tudd teljesíteni, ha meg még is sikerül, akkor lezárják a számládat.
Nekem 10 000Ft regisztrációs ajándékot adtak, ebből 100X-os, sőt esetenként 400X-os tőkeáttétel tőzsdéztem és csináltam belőle 560eFt-ot. Ekkor jött az, hogy nem fizetnek ki mert nincsen elég kereskedői pontom, 100 pont után van csak kifizetés, minden vásárlás és eladás után jár 0,01 pont, tehát 100*100=10 000db tranzakció kell a kifizetés teljesítéséhez!
A másik nehezítés amit betettek, hogy 30 napon belül kell teljesíteni a feltételeket, különben a bónuszból nyert összeget lenullázzák.
Erre az általuk minimálisan előírt összegekkel nyitottam pozíciókat, minimális veszteséget és nyereséget beállítva az automata tranzakciókra, abban a reményben, hogy a 1/4-ét 1/5-ét sikerül így is megkapnom, erre 4 nap alatt 12mFt fölé ment a számlaegyenlegem, végül 6 nap alatt sikerült teljesítenem az összes feltételt, ismét kérvényeztem a kifizetést immáron 10mFt összegben.
Ezt ismételten megtagadták, arra hivatkozva, hogy nem utalhatnak ki magasabb összeget, mint az általam befizetett legmagasabb összeg. A levelezésünk során bemásoltam nekik egy törvényt miszerint ez illegális, erre a kifizetés helyett megszüntették a számlámat, a kereskedelmi szabályzatra hivatkozva, indoklásuk szerint kis összegű tranzakciók illegálisak és börtönbüntetést vonnak maguk után.
Ez kvara nem olyan mint plus500.
Az unibet egy teljesen korrekt iroda, korrektul szamolja a fotgatast ha az megfelel a felteteleknek. Min 1,40es odds
Ha megvan a forgatas kifizetnek, nincs ujabb es ujabb kovetelmeny
Te meg nyilvan nem olvastad a plus500 termset. Szaz szazalekig biztos vagyok hogy van a szabalyzatukban max osszeg amit az ingyen penzbol csinalhatsz, szoval soha nem volt eselyed arra a 10milliora.
Sot altalaban az ilyen ingyenpenzek csak demo modban mukodnek, arrol nem is beszelve hogy kizart hogy hagyjanak tokeattetellel kereskedni hisz csunya minuszba is vaghatnad magad. Szoval valamit nagyon felreerthettel.
Egyik válaszoló írta hogy elsőnek a bónuszból vonja le a pénzt de az úgynevezett bónuszt szinte elbuktam, maradt 19 Ft.
Majd a fennmaradó összegegből dupláztam 5 ezret, ez bejött de mégis bónusz egyenleghez írta.
Jelenleg bónusz egyenleg x-összeg
Beszámitott pedig 19 ft
Gyakorlatilag a feltett pénzt buktam el?
Egyreszt nem buktad mert ott van a szamladon. Csak meg kell forgatnod.
Masreszt valamit csunyal elnezhettel mert ugy mukodik a bonusz ahogy irtam. Evek ota jatszom.
Harmadszor ha mar nincs bonuszegyenleged vagy epp 1óft, akkor irsz nekik chaten es torolteted a bonuszt. Akkor csak a bonuszegyenleged nullazzak. A valodihoz sose nyulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!