Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az a metaverzum ingatlanpiac?

Mi az a metaverzum ingatlanpiac?

Figyelt kérdés

2022. febr. 3. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem egyszerű. Képzelj egy egy játékprogramot, amihez lehet venni kiegészítőket. Azt sem tudod megfogni, de mondjuk pl szupererőd lesz tőle. Na kb ilyesmiről van szó, én is most próbálom felfogni.

Itt egy példa mikről lesz szó. Van egy izgalmas metaverzum, virtuális valóság, akármi, aminek te is része lehetsz.

https://www.youtube.com/watch?v=qGgYEwJrw0w

2022. febr. 8. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Olyan képzeletbeli ingatlan aminek a fenntartása 1 cent/év a szolgáltatónak, de te fizetsz érte 650k dollárt :)
2022. máj. 21. 17:22
 13/14 A kérdező kommentje:

11: Köszi, ezt így el tudtam képzelni! :)

Csak én nem leszek a vásárlók között. Szerintem elég egy napkitörés és törlődik minden infó a gépekről, a virtuális pénz is.

2022. máj. 31. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:

"Szerintem elég egy napkitörés és törlődik minden infó a gépekről, a virtuális pénz is."

Ha olyan napkitörés lesz hogy a világ minden gépe tönkremegy (ha csak néhány menne tönkre, akkor ugyan úgy működne tovább a blockchain, tehát nem veszne semmi) akkor az lesz a legkisebb gondod hogy mi lett a virtuális pénzeddel.

2022. máj. 31. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!