Valaki elmagyarázza, hogy Binancen miért ér kevesebb Ft-ot a BTC-m, mint pár napja?
Több részletet mondj már tesó.
Pontosan milyen áron vetted, mi volt az átváltási ár(a huf-usd) ? Pontosan mennyi btc-t kaptál érte? Mennyi volt a fee, amit fizettél?
Milyen adatbázis alapján nézted az árat amikor vetted? Most milyen adatbázisban nézed?
Ne gondold már h majd kiolvassuk az éterből. De generally, ha kevesebbért vetted pár napja, a btc pedig most többet ér, akkor nem érhet kevesebbet a pénzed, hacsak te nem basztal el valamit.
Bátyja! Pár napja vettem mit tom én pontosan milyen árfolyamon, de 35-36 ezer dollár környékén volt akkor. 200 ezer forintért vettem, 3800 volt az átváltás, meg nemtom én mit számol még, a lényeg, hogy ha Binancen én jobb felső darokban forintot állítok be akkor ugye forintba mutatja mennyit ér. Na most a wallet szerint akkor ért 196 000 Ft-ot, ma meg ér 194 000 forintot, amit nem bírok felfogni, miközben walletben amúgy jobb oldalt ír valami 1500 ft jutalmat amit kaptam, ezt se értem az egészet, de a lényeg, hogy kevesebb forintnak írja a BTC-met, mint amikor betettem, pedig akkor gyengébb volt a BTC.
"Egyébként a napokban tényleg 6 forintot emelkedett a huf ára a dollárral szemben, szóval tájékozódj kicsit."
Az a fos erősödni is tud? És 6 ft erősödés az ennyire meglátszana? Na mindjárt kiszámolom. Mert mondom dollárban az a baj nem réml8k mennyi, mert a fene nézi dollárba amikor én forinttal fizetek, engem a forinthoz viszonyított ára érdekel, úgy meg csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!