Ezeket az ingyen elvihető cuccokat hamar elviszik?
Ha kiteszek így valamit a netre, hogy ingyen elvihető, akkor számíthatok arra, hogy nem kell sokáig tárolnom, mert egy-kettőre ott lesz érte valaki?
Budapest, szóval a lélekszám nem probléma. Látom, azért hasonló facebookos csoportban írják, hogy ha nagyobb dologról van szó, akkor többen is jönnek feleslegesen, mert "kisebbnek gondolták", és inkább mégsem viszik el:
Mi anno olyan üzenetek kaptunk, hogy el tudjuk-e szállítani meg hasonlók. Aztán, amikor mondtuk, hogy nem, akkor hallgathattuk, hogy de ő így beteg meg úgy nincs pénze.
Volt, hogy egy régi, de működőképes mosógépet hírdettünk ingyen elvihetőre. Kérdezték, hogy le tudjuk-e vinni a negyedikről. Mondtam, hogy nem, a feleségem egyedül van otthon. Erre jött, hogy dehát értsük meg, hogy a férjének fáj a dereka és segítsünk már. Aztán hirtelen elhatározásból meghírdettük 20 ezerért. Másnap jöttek és vitték el.
Ha nem szemetet hírdetsz, akkor elviszik a dolgokat. Esetleg ingyen adom/cserélem fb csoportokban még gyorsabban is.
Mi lecseréltük a szekrény sort, fb csoportba ki a régi szocreál bútort. Mondtuk, h szállításban nem tudunk segíteni, vagy megoldják vagy viszi más.
1 a fontos, írj le mindent amit tudsz a termékről, sok időt kímélsz meg ezzel. Mindenbe bele kérdeztek, mélység, magasság, súly, típus, gyártási évszám, az olyanoktól elköszöntem, h bocsi viszi más. :D
Ez a hungarocell hirdetés legordítva:
@Vidd el a szemetem, mert nem akarok a hulladékszállításért fizetni.
Na az ilyeneket nem viszik el
Miskolcon majdnem 1 hónapig hirdettem.. Odairtam hogy TUZELONEK.. Hat mindneki a méretet kérdezte, meg a zsaner milyen.. Mondom ez inkább tuzelonek valo, meg en voltam a szar.. Nagy nehezen vitték el 1 hónap utan.
Parkettát is hirdettem ingyen (!!) hany nm, milyen fajta, mekkora, milyen színű,mivel volt kezelve. Azt hittem szegénység van, de megse kellett sok embernek a tüzelő. Azt is nehezen vitték el, pedig szallitasban is segítettem volna. Ha aznap nem vitték volna el kivagtam volna a kuka melle
Egyszer régebben éppen pakoltunk ki pár régi szocreál bútort és lepukkant háztartási gépet az akkor vett családi házunkból. Meglátta a ház előtt elhaladó lomis testvír, egyből odarohat és becsöngetett, kérdezte hova visszük a gépeket. Mondtuk, hogy kidobni. Óóóóó, hát ki ne dobja főnök, fél óra és itt vagyok a sógorral elvisszük mi. Ez több mint egy éve volt, azóta is jönnek.
Sajnos nagyon sokszor tapasztalom én is, hogy az ingyen elvihető dolgoknál sokkal szőrszálhasogatóbb "vevők" jelentkeznek.
A legpofátlanabb akivel találkoztam az volt, amikor régi beltéri fa ajtókat és tokokat (barbárul kibontva, már nem felhasználható formában, szóval tüzelőnek) kiraktam ingyen elvihetőre, és jelentekzett egy manus, hogy ő pénzért (tehát úgy, hogy én fizetek neki az elszállításért!!!!!) elvinné...
Nekem is ez a tapasztalatom, az ingyen elvihető cuccra olyanok jönnek, akiknek csak azèrt kell, mert ingyen lenne, ès jön a variálás: milyen, mekkora, szèt tudom e szerelni, le tudom-e vinni, el tudom-e vinni stb.
Jobb minimál áron árulni, hacsak nem tènyleg valami nem működő/szemètrevaló cuccról van szó,
jobban ès kevesebb macerával elviszik kis pènzèrt, mint ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!