Árverésen van a ház fele. Erre a részre 6 millió forint követelése van a banknak, viszont árverésen 2275000 ft ért elvihető. A banknak így alig fog jutni belőle. Nekem lenne 1.5millió forintom. Szerintetek ennyiből meglehet egyezni a bankkal?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a tulaj, és csak az érdekelne hogy megoldható-e. Szerintem a bank is belátja hogy eladhatatlan a ház, mivel a telek nem a tulajdonos nevén van, és csak a fele van árverésen.2013. dec. 12. 16:03
1/3 anonim válasza:
"a telek nem a tulajdonos nevén van"
Szerintem ezt fogalmazd meg még egyszer...
2/3 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés egy rosszindulatúnak tűnő kérdezőtől!
A kérdésedre csak a bank tudja a választ. Mire mész vele, ha valaki azt mondja IGEN, de a bank elküld a bús büdös k*** a***ba?
Másik lehetőség írja valaki NEM, akkor meg sem próbálsz a bankkal egyezkedni, mert bepánikolsz...
Lesz aki igent ír, lesz aki nemet. Ezzel mit kezdesz? Van értelme a kérdésednek? NINCS ezt már most megmondom.
A bankot kérdezd!
3/3 egy újabb válaszoló válasza:
Ne haragudj kérdező, de te még kevesebbet érsz. Egy egyszerű kérdést nem tudsz helyesen feltenni. Ha nem te vagy a tulajdonos, mégis miért járna neked pénz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!