Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi félretette pénzetek...

Mennyi félretette pénzetek van, 10 év alatti gyerekes családok?

Figyelt kérdés

Olyan családok akiknek a legidősebb gyereke nincs meg 10 éves.

Mennyi pénzetek van félretéve?

Mit dolgoztok és a pártok mit dolgozik?

Van saját ingatlanotok?

Mivel névtelen az oldal ennyit le lehet írni.

Akiknek 1 millió feletti havi bevétele van, gazdag infós vagy multi milliomos burkoló meg ilyenek vagy az a hobbija, h annak hazudja magát a neten, inkább ne írjon.

2022. jan. 29. 15:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Attól ha ilyet írsz a trollnak, h valamit nem tehet csak mégjobban bevadul. Ezért is fogalmaztam úgy, h inkább ne irjon. Bár kizárt, h a troll felfogja vagy figyeljen a fogalmazás beli árnyalatnyi különbségekre, a lényeg, h sz*rja kifelé névtelenül a feszültségét, a butaságot, hátha valaki egy pillanatra odafigyel és lesz egy kis veszekedés. Mivel ez a szociális érintkezés eszköze a névtelen oldalon a veszekedés, kötekedés.
2022. jan. 29. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Pénzből kb 4 millió van, ami likvid, mert nemsokára el fogjuk költeni. Van egy lakásunk kiadva, meg egyéb nem likvid megtakarítás (ez kb 2-3 millió közötti öszeg). Saját tehermentes lakásban élünk, van egy 12 éves autónk. Könyvelők vagyunk mindketten a párommal, én saját vállalkozásban. 1 évnél fiatalabb nálunk a pici. 33-28 évesek vagyunk.
2022. jan. 29. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
De jól megy egyeseknek!!!
2022. jan. 29. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Kb 7 millió, 3 gyerek van.
2022. jan. 29. 19:17
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
#13: Ne irigykedj. Előtted is ott a lehetőség.
2022. jan. 29. 19:52
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
2 tíz év alatti gyerekem van de nekem tilos írni.
2022. jan. 29. 20:50
 17/20 anonim válasza:
78%

Majdnem 1 millió van számlán

A párom állatokkal foglalkozik amiből elég jó fizetése van, én itthon vagyok gyeden.

Családi házunk van amit újítani kell így igazából erre gyűjtünk.

2022. jan. 29. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:
27%
15 nem irigykedek megallapitottam!!!
2022. jan. 29. 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
Egyedül nevelem a 4 éves kisfiam, albérletben élünk. Nettó 190 a tanári fizetésem, a gyerektartás 25 ezer, szóval éppen csak meg tudunk élni a mai albérletárak mellett, félretenni ebből nem lehet.
2022. febr. 4. 20:48
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

Mérnök páros vagyunk, alkalmazottként dolgozunk, jól keresünk, de azért egyenként nem éri el a bevételünk az 1 milliót, főleg most (GYED-en vagyok).

Van egy tehermentes lakásunk, egy 11 éves autónk, kb. 20 millió megtakarításunk ilyen-olyan formában (plusz a babaváró egy összegben, megtakarításban egyelőre). A cél családi ház Budapest közvetlen agglomerációjában kb. 5 éven belül, de még ígysem egyszerű a helyzet. :)

Összességében az elmúlt 5 év nagyon tudatos munkája volt az, hogy most itt tartunk.

2022. febr. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!