Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptósok! Ti mekkora süllyedé...

Kriptósok! Ti mekkora süllyedésre várnátok bitcoin/ether vásárlás előtt?

Figyelt kérdés

A bitcoin árában nézve hol lehet a legmélyebben és mikor szállnátok be?

Elég nehéz megsaccolni az alját, akár 10-20K környékére is leszúrhat, egyenlőre semmi jóval nem kecsegtetnek a gazdasági hírek, szóval pár hónapig még biztosan esik vagy oldalazik. Én megvárnám a tavaszt, amikor legalább a korona vírus keltette médiahiszti alább hagy és ha stabilan áll egy kerek szám környéke fölött (pl,: 20K vagy 30K) akkor bevásárolnék és nem nyúlnék hozzá hónapokig-évekig. Mit gondoltok erről?

2022. jan. 27. 12:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

És bitcoinnal most mennyire állítanád be a csúcsot és a csuszólimitet?

Mert tavaly jókorákat zökkent a 65-os csúcs előtt...

És mennyire állítanád be a vásárlást? Jó ötlet a leírt 10 000?

2022. jan. 29. 21:30
 22/29 anonim ***** válasza:
Vagy az is beallithato hogy pl.van félmillióm (Ft), vegyen 100 000 Ft ért 30 ezernél (dollár) 100-ert 20 000 dollárnál és 300 ezerért 10 000 dollárnál?
2022. jan. 29. 21:32
 23/29 anonim ***** válasza:
Illetve gondolom lefelé is van csuszólimit
2022. jan. 29. 21:37
 24/29 anonim ***** válasza:

DCA. Most tedd be a rászánt összeg 20-30%-át, aztán később X mozgóátlagok alatt a többit.

Jó esély van egy felpattanásra 2.9-3.5k-ig, aztán utána jóccakát'. Lesz még 3 számjegyű ETH (dollárban, csak a humor-heroldok kedvéért).

2022. febr. 1. 02:24
 25/29 A kérdező kommentje:

Egy kis frissítés:

hiába voltak kedvezők az árak a kérdésem kiírásakor, engem a zuhanás és a rengeteg kedvezőtlen hír a világban eltántorított. De a kérdésem kiírásának ideje óta növekedés indult be kontrasztban a borzalmas tőzsdei adatok ellenére és ez végül csak meggyőzött. 6000 euró értékben vásároltam 1,5 ethereumot, 10solanat, 7 avalanche-t a maradék pedig BTC.

A célom a következő növekedés esetén:

ha a befektetésem eléri a 2,5-3xosát akkor kiveszem fokozatosan.

A célom a következő zuhanás esetén:

ha 31K-ra esik a BTC és vele együtt minden, további 9000 euróért veszek még (amiből növekedésnél aprólékosan adnék el a támaszok elérése esetén). Ha tovább zuhanunk 21K-ra akkor még többet veszek 10000 euró fölötti értékben (amiből növekedésnél aprólékosan adnék el a támaszok elérése esetén).

Mit gondoltok a tervről? Szívesen olvasnék tanácsokat.

2022. febr. 6. 08:43
 26/29 anonim ***** válasza:

Figyelj, nekem most kozel 100m van benne, 2017 ota veszek, ha nagyot esik az ar (50szazalek felett) akkor hitelre + minden mozgthato penzemre. Altcoinnokkal nagyon sokszor megegettem magam, nem ismerem oket felek hogy bedolnek, nem tudom meddig mennek felfele stb stb ezert azokat mar nem veszek. Csak bitcoin. En ha a helyedbe lennek azt csinalnam hogy ha duplazik barmelyik altcoin bitcoinhoz kepest akkor atraknam felet bitcoinba, aztan megint felet aztan megint... Nezd vissza a coinmarketcapet eves szinten 2011tol idaig, minden evben valtozott a top 10, a top 25 meg meg durvabban. Ha a cikkeket visszaolvasod akkor is azt mondtak hogy adott coin lesz a jovo, aztan nem lett, aztan egy mas, az se lett aztan megint mas... Olyan coinok vannak a top 10-25 ben 2011 es 2019 kozott amik most a top 100ba sincsenek benne.

Szoval egy szo mint szaz, bitcoint barmikor veszel nem kockaztatsz, az 4 ev mulva garantaltan magasabban lesz mint elotte, de az altcoinok 0 ra is mendegelnek sokszor, 80-90 szazalekos esesek meg nagyon valoszinuek.

Persze mindez csak az en velemenyem, sajat tapasztalatomra alapozva, jelenlegi portfoliom 1210 szazalekon all, lehet sose lesz ennel tobb, lehet nem lesz kevesebb, az elmul 5 eves atlagommal meg vagyok elegedve, nem keresem a kovetkezo dogecoint ami 100x et fog menni, de valoszinuelg a kovetkezo bitconnectbe se fogok belevenni

2022. febr. 6. 13:10
 27/29 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én is félek az altoktól, de bitcoinból már aligha csinálok nagyobbat a 2x-nél, ha eléri a 100K környékét meg tuti mindenki eladogat. Viszont ha leesne 10-20k környékére akkor már inkább telibe vennék egy bitcoint az altok helyett, mert ott jó stabil esélyt látnék a 4-5xre is.
2022. febr. 6. 14:30
 28/29 A kérdező kommentje:
Szóval a stratégiám az ha tovább zuhanunk ott a bitcoin/ethereum javára bővíteném a portfólióm, a jelenlegi altokat pedig tartom amíg nem kerül elő valami gáz hír felőlük.
2022. febr. 6. 14:36
 29/29 anonim ***** válasza:
Na majd ird le 1 ev mulva hogy mennyit csinaltal altcoinnal, es hogy mennyi lett volna ha csak bitcoinba rakod :) bekovettem a beszelgetest
2022. febr. 6. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!