Kriptósok! Ti mekkora süllyedésre várnátok bitcoin/ether vásárlás előtt?
A bitcoin árában nézve hol lehet a legmélyebben és mikor szállnátok be?
Elég nehéz megsaccolni az alját, akár 10-20K környékére is leszúrhat, egyenlőre semmi jóval nem kecsegtetnek a gazdasági hírek, szóval pár hónapig még biztosan esik vagy oldalazik. Én megvárnám a tavaszt, amikor legalább a korona vírus keltette médiahiszti alább hagy és ha stabilan áll egy kerek szám környéke fölött (pl,: 20K vagy 30K) akkor bevásárolnék és nem nyúlnék hozzá hónapokig-évekig. Mit gondoltok erről?
Kifejtenéd? Miért gondolod, hogy ez nem süllyed még mélyebbre?
Csupa kedvezőtlen hírek lengik körül a kriptót, szabályozások/esetleg tiltások, gazdasági válság, rekordinfláció. Én is erősen úgy vélem, hogy az árfolyam visszapattan a közeljövőben, de nem most várnám, itt ugyanakkora a kockázata a duplázódásnak, mint hogy lefeleződjön.
Ezért nem "szállsz be" egy összegben soha, semmilyen árszinten. Mert ha holnap feleannyi lesz, akkor ott állsz hülyén, puskapor nélkül.
A portfóliódban mindig legyen szabad tether, és legyenek beállítva a buy/sell ordereid nullától végtelenig. Direkt a túlzás kedvéért: ha holnap elüt egy autó, kómába esel, a btc lemegy 5 ezerig, felmegy 200 ezerig majd visszatér 35-re, és te felébredsz a kómából, mennyi lesz az egyenleged? Ha ugyanannyi mint ma, akkor egy amatőr lúzer vagy.
8as tudja mirol beszel :)
Azt meg hozza tennem, érdemes a buy ordereket olyan tozsdekre betenni ahol van margin trading. Ha veletlen lesz egy flash crash akkor vegtelen gazdagsag var rad.
Egyszer nekem egy orderem meg 17-ben osszejott flash crashkor, 130x -et kerestem vele. Bar teny hogy azert mert olyan hulye voltam hogy el volt utve az order es tizszer kevesebbre volt teve mint azt hittem es el is felejtettem :)))
Azota minden tozsden ahol van margin trading, 1000 dollar kornyekete be van teve bitcoin es etherre a buy order. Bar nem remenykedem... Eselytelen hogy 2x osszejojjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!