Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptósok! Ti mekkora süllyedé...

Kriptósok! Ti mekkora süllyedésre várnátok bitcoin/ether vásárlás előtt?

Figyelt kérdés

A bitcoin árában nézve hol lehet a legmélyebben és mikor szállnátok be?

Elég nehéz megsaccolni az alját, akár 10-20K környékére is leszúrhat, egyenlőre semmi jóval nem kecsegtetnek a gazdasági hírek, szóval pár hónapig még biztosan esik vagy oldalazik. Én megvárnám a tavaszt, amikor legalább a korona vírus keltette médiahiszti alább hagy és ha stabilan áll egy kerek szám környéke fölött (pl,: 20K vagy 30K) akkor bevásárolnék és nem nyúlnék hozzá hónapokig-évekig. Mit gondoltok erről?

2022. jan. 27. 12:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsokat! A 8-as stratégiáját fogom követni, de legalább 31K-ig várnék az első nagyobb tétellel vagy legalább egy hosszabb oldalazást, mert egyszerűen nem látok semmi olyan hírt, ami alapján azt feltételezném, hogy 2022 első negyedévében ilyen gazdasági mutatók mellett kilövelljenek a kriptók. Erről mit gondoltok?
2022. jan. 27. 15:02
 12/29 anonim ***** válasza:
31k-t realisnak tartom enis
2022. jan. 27. 16:11
 13/29 anonim ***** válasza:
30 - 31k az alsó support, ha ezt lefelé áttöri akkor szabadesés. Felső resistance most fejből nem tudom mi, de ti is meg tudjátok nézni, gondolom alap technikai analízis megy. Ha ezt a resistancet áttöri és sikerül supportként használni, akkor visszamegy 41k közelébe.
2022. jan. 27. 17:43
 14/29 anonim ***** válasza:

Ha a 45k-t megütjük, az elég nagy löketet fog adni felfelé.

Ugyanez lefele a 30-31k

2022. jan. 27. 21:25
 15/29 anonim ***** válasza:
Feltenni mindent 10 000-re, eladás 200 000-nél, oszt jó napot
2022. jan. 29. 09:46
 16/29 Treafóház ***** válasza:
A 8-as hozzászólásban írtakat hogy tudom beállítani kezdőként? Nem vagyok teljesen kezdő, küldtem már binance-re localbitcoinsrol bitcoint, át is váltottam más kriptora magyar bankkártya ről is vettem binancere, de hogy erzekeltessem mennyire kezdő vagyok azért, utaltam revolutrol binancere eurót, s most a sparban vásároltam el Binance kártyával mikor felment az euró 💶 mert nem jöttem rá hogyan kell kriptora váltani.
2022. jan. 29. 09:57
 17/29 anonim ***** válasza:
A 8 as limit orderekrol beszelt... Egyertelmu hogy mindig érdemes beallitani eladas/vasarlasi ordert a jo esetekre. Last lemegy felmegy sz ar. Sok tozsden lehet csuszo limitet is rakni. pld olyant hogy mindig novekedik az arral, novekedesre igy erdemes "jol" spekulalni... Erdemes megnezni egy kep advanced trading videot a tőzsdéről amit hasznaltok ha ezeket magatoktol nem fedeztetek fel.
2022. jan. 29. 13:04
 18/29 Treafóház ***** válasza:
Arra gondolsz hogy beallithatom úgy hogy ha mondjuk felmegy a kripto százra akkor nem eladja hanem beállítja hogy a mindenkori csúcshoz képest mínusz 10 000-nel adja el, ezesetben 90-nel, de ha felmegy mondjuk 105-re akkor 95 nél de ha ezt nem éri el S felmegy 130-ra akkor már 120 nak adna el S így tovább?
2022. jan. 29. 15:32
 19/29 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan exchange ahol van ilyen csuszo limit order
2022. jan. 29. 17:20
 20/29 anonim ***** válasza:
#19: binance-n van ilyen?
2022. jan. 29. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!