Ha valaki félanalfabéta, hogyan sajátítsa el a kriptovalutázást?
A nulláról hogy kellene pár nap alatt annyi alapot megtanulni, hogy el merje valaki kezdeni a kriptozást legalább olyan szinten, hogy befektessen egy kisebb elhanyagolható összeget otthagyni évekre egy walletben?
Ha az illetőnek egyelőre annyi ismerete van a kriptovalutáról, hogy tudja, hogy az nem egy papírpénz. XD, viszont fogalma sincs az ilyen idegen f.sz szakszavakról, mint a shortolás, earn, stable, steak meg egyéb h.lyeség.
El lehet rövid időn belül az alapoktól sajátítani?
Ezek szerint te is annak a pár tucat aktív tagnak a része vagy, szóval nem tudsz elfogulatlan lenni...
Nem három válasz, nem érdekel ki vagy, semmi közöd hozzá én ki vagyok, nem magamat győzködöm, nem otthon verem. Soroljam még?:) Egyébként meg ott volt a válaszom #7-ben, miért nem az érdemi részével foglalkozol, ahelyett hogy megmagyarázz mindent, mintha lenne takargatnivalód...
A locabitcoinson nulla tapasztalattal vehetsz mert magyarul csetel veled az eladó és magyaráz hogy hogyan kell.
De azért érdemes lenne alaposan elolvasni sokmindent több hét a megértése például a hidegen tárolás nem ártana localbitcoins helyett hidegen tárolni az tanítsa kivel akarsz rakni. Mondom én aki négy éve ott tartja a krpitoja nagy részét. Másik részét meg tőzsdén ahol szintén nem kéne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!