Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki félanalfabéta,...

Ha valaki félanalfabéta, hogyan sajátítsa el a kriptovalutázást?

Figyelt kérdés

A nulláról hogy kellene pár nap alatt annyi alapot megtanulni, hogy el merje valaki kezdeni a kriptozást legalább olyan szinten, hogy befektessen egy kisebb elhanyagolható összeget otthagyni évekre egy walletben?

Ha az illetőnek egyelőre annyi ismerete van a kriptovalutáról, hogy tudja, hogy az nem egy papírpénz. XD, viszont fogalma sincs az ilyen idegen f.sz szakszavakról, mint a shortolás, earn, stable, steak meg egyéb h.lyeség.

El lehet rövid időn belül az alapoktól sajátítani?

2022. jan. 26. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

Hogyne lehetne.

Itt gyakorin mindjárt rádugranak a kriptoból 3 hét alatt dollármilliárdosokká lett 17 évesek!

Sok sikert!

2022. jan. 26. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Amit te akarsz ahhoz nem kell tudás. Veszel btc, Ada, eth vagy amit akarsz, próbálod nem elfelejteni a jelszavad aztán pár év múlva ránézel.
2022. jan. 26. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
yton van videó a vásárlásról, keresd meg. Ha a keresés se megy, akkor meg hagyd a fenébe, nem neked való ez.
2022. jan. 26. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj meg hegeszteni.
2022. jan. 26. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Inkabb ne pls, mert aztán te is sírni fogsz nyilvánosan random cikkek alatt kommentekbe, hogy mennyi pénzt veszítettél.

Nem hiányzik a kriptónak a sok kretén. Ezt most egy az egyben jófejségből írtam, mert igazából a hülyék pénzén keresnek mások, tehát pénzügyileg csak jót tenne ha több kretén szállna be. De pls ne.

2022. jan. 26. 22:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát ha ti kriptóztok ennyire gyenge szövegértéssel, akkor csak nem lehet annyira bonyolult elsajátítani amit kell.

Ugyanis egyetlen szóval nem írtam, hogy rólam van szó, ha megfigyelitek, sehol nincs E/1 ragozás, mégis mindenki úgy válaszolt, mint aki készpénznek veszi, hogy magamról szól a kérdés, és nekem személyeskedik, pedig sehol nincs rá semmi utalás, hogy én vagyok ez az illető, csak feltettem egy kérdést E/3-ban.

2022. jan. 27. 07:51
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Igen, a ciki kérdéseket E/3-ban szokták kiírni még névtelenül is...

Egyébként persze, nyitni egy oldalon egy tárcát feltölteni pénzzel, majd venni egy valutát 2 perc alatt meg lehet csinálni, megtanulni meg kb. 10 perc. Még nyelvtudás sem feltétlenül kell hozzá

2022. jan. 27. 08:44
 8/12 A kérdező kommentje:

"Igen, a ciki kérdéseket E/3-ban szokták kiírni még névtelenül is..."

Vagy csak te komplikálod túl, és beleképzelsz olyat, ami nem igaz. Mivel ez egy anonim oldal, így totál gáz kérdést is nyugodtan magamra vállalhatnék, úgysem tudod ki vagyok. Csak valamiért itt sokan képzelődnek, és azt hiszik, hogy itt bármi is számít valakinek xD

2022. jan. 27. 08:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Hidd el amikor névtelenül írják az emberek, hogy nem mondanak részleteket, mert felismerik őket a tucatproblémájukkal, akkor ez tök általános jelenség. Egyábként meg nem egy válaszoló volt ám...
2022. jan. 27. 09:07
 10/12 A kérdező kommentje:

"Hidd el amikor névtelenül írják az emberek, hogy nem mondanak részleteket, mert felismerik őket a tucatproblémájukkal, akkor ez tök általános jelenség"

Hidd el, hogy ez csak a ti beteg elmétekben fordul meg. Ezen az anonim oldalon, amit tulajdonképpen kb. pár tucat ember használ aktívan, fel se tűnne az se, ha valami olyan konkrét kérdést teszek fel, amiről felismerhető lennék, de ez eleve egy tucatkérdés.

De te mégis ezen rágódsz a 3. válaszod óta, miközben azt se tudom ki a f.sz vagy és te se hogy én ki vagyok, és le is sz.rom, hogy ki vagy. Totál feleslegesen cseszel el az életedből ennyi időt, hogy mindenáron meggyőzdagad, hogy az van, amit te mondasz. Kezdem azt hinni, hogy ez az oldal a ráérős h.lyegyerekek oldala, akik otthon verik egész nap.

2022. jan. 27. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!