SZÉP-kártyás fizetés esetén mi a pénz visszatérítés menete?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy ruházati terméket, azonban méret problémák miatt nem jó rám. Nem szeretném visszaküldeni és kicserélni kedvezőbb méretűre, hanem csak visszaküldeni és visszakapni az érte kifizetett összeget. Mivel SZÉP-kártyával fizettem, ezért az összeget a SZÉP-kártyámra utálják vissza, vagy a bankkártyámra is visszautalhatják? Milyen jogaim vannak?2022. jan. 25. 13:36
1/2 anonim válasza:
Melyik bolt? Kisebbeknél kifizetik kápé, nagyobbakban cége válogatja, webshop esetén visszautalják a kártyára.
2/2 anonim válasza:
Én eddig olyannal találkoztam, hogy nem adnak vissza pénzt mert kártyára nem tudnak állítólag és levásárlást ajánlanak fel. vagy kapsz egy kupont amit x ideig beválthatsz náluk. Vagy kp-ban vissza. De ez a ritkább szerintem. Ez valószínűleg nagyon bolt függő így az érintett boltot ígyis úgyis meg kell keresned. mond el mi a gondod és mit szeretnél. Aztán meglátod mit mondanak. Jogilag az előbb felsorolt és az általam felsoroltak is helyes lépések a bolttól konkrétan szép kártya esetén nincs kifejezett szabály a visszatérítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!