Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bet365-ről kértem kifizetést...

Bet365-ről kértem kifizetést 11.000 Forint értékben, és a mai nap kaptam egy utalást 3.682 Forintról. Van ennek oka, hogy csak ennyit utaltak, vagy még várnom kéne? Köszönöm.

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Valamit összekevertél. Megjön minden forint tőlük.
2022. jan. 25. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Pont most kerdezett ra a haverom, o 72kt kert le es 62,8at kapott.

Kerdezo, mi van irva az utalashoz? Viber jovairas?

2022. jan. 26. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
A haverom haverja 35ot szombaton es 27680at kapott, pont az a 7320 minusz mint neked kérdező.
2022. jan. 26. 08:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Most kaptam az infot, hogy felvettek vagy fel fogjak venni veled a kapcsolatot a betesek a levonasok miatt. Jelenleg vizsgalodnak a miertjerol.
2022. jan. 26. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Valami szerverhiba van náluk, orvosolják a közeljövőben, megkapod a pénzed.
2022. jan. 26. 10:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, írtam én is nekik és ugyan ezt írták, hogy felveszik a kapcsolatot minden érintett ügyféllel.

A másodiknak, igen VIBER átutalás.

2022. jan. 27. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:

A viber az a valos idejű brutto elszamolasi rendszer rövidítese, az mnb mukodteti, ezert teljesen erthetetlen miert igy kaptatok meg a penzt. Ez a belfoldi, jellemzően nagy pénzek atutalasara hasznalt rendszer, pl szazmilliok egyik bankbol a masikba meg aznap. A quaestor pl ezzel utalgatta egyik szamlajarol a masikra a szazmilliokat, napi szinten.

Vissza fogjatok kapni a penzeteket, valoszinuleg a a betes szamlatokon jovairva amit ujra ki kell majd kernetek.

2022. jan. 27. 08:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen én is meglepődtem, mikor kaptam az SMS-t erről és utána is néztem mi ez pontosan. Előtte csak tippmix pro-n játszottam, mert K&H-s vagyok, és ez volt az első bet-es kiutalásom, azért is kértem a segítséget.
2022. jan. 27. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!