Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Betfair kifizetés probléma?

Betfair kifizetés probléma?

Figyelt kérdés

Mactercard kártyával fizettem be, viszont mint utólag kiderült arra nem engedélyezi a kifizetést, és nincs is más lehetőség amég nem fizetek be más opcióval, ha befizetek ugyanarról a kártyáról de rapid transferral akkor igy tudok kiutalást kezdeményezni?

[link]

[link]

2021. nov. 15. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
A kartyahoz tartozo bankszámlára biztosan kikerheted. Ott a live chat, irj nekik.
2021. nov. 17. 15:20
 2/9 anonim válasza:
Tróger Betfair. minden azonosítómat elküldtem nekik , visszajeleztek ,hogy minden rendben. már több hete nem engedi egyáltalán a kifizetésemet ami kinek sok kinek kevés 203.000 forint. szennyláda bagázs.
2022. aug. 22. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Mit irnak miert nem sikerul a kifizetes? Mivel fizettel ve? Hova kered le?
2022. aug. 22. 20:14
 4/9 anonim válasza:
Szia! mindig másra válaszolnak nem a feltett kérdéseimre. Visa kártyával fizettem be nekik. egyszer régebben ugyan erre a kártyára egy kisebb összeget kifizettek. ráadásul nem élő emberrel társalogsz ha gondod akad hanem egy gép válaszolgat egész másra.
2022. aug. 23. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet kerni elo chatet es nem kell robottal beszelni.

Masreszt a kyc megvan? Meg kene tudni miert nem fizetnek ki visara.

2022. aug. 24. 07:47
 6/9 anonim válasza:
Mint írtam minden adategyeztetésen átestem. visszajeleztek, hogy mindent rendben találtak. de érdekes mód semmilyen módon nem tudok pénzt kivenni. de látom másoknak is akadt problémájuk a pénz kifizetéssel.
2022. aug. 24. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Van email support, live chaten kerd az elo embert. Kérdezz ra naluk. Olyan nincs hogy nem fizetnek. Csak nyilvan valami nem jo.
2022. aug. 24. 22:51
 8/9 anonim válasza:
Érdekelne, hogy sikerült-e megoldani a problémát mert pár napja én is ezzel küzdök. Van esély hogy hozzájutok a pénzemhez vagy ihatok rá hideg vizet ? :)
2022. dec. 10. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Most mar biztosan lehet mc kartyara kifizetest kerni. Engem az unibet fizetett igy ki a heten, tegnap meg a skrill(azonnal)

A betfair az egyik legismertebb oldal, a legnagyobb exchange oldal, biztos nem lopkodjak a magyarok penzet. Nyilvan valami felreertes van.

A robotnak azt kell irni hogy connect me to a real agent/representatitve etc

2022. dec. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!