Szja kifizeteseket már januárban elkezdik, vagy csak februárban?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 07:10
1/8 anonim válasza:
Ezt minden nap meg fogjátok kérdezni ebben a topikban?
2/8 A kérdező kommentje:
Én speciel először kérdeztem meg. Köszi az értelmes hozzászolast.
Egyébként az oldal neve gyakori kérdések, nem?
2022. jan. 18. 10:30
3/8 anonim válasza:
Viszont mikor írod ki a kérdést, akkor az oldal felhívja a figyelmedet, hogy a kérdés kiírása előtt nézd meg, hogy más nem kérdezte már meg ugyanezt. Nos, ugyanez a kérdés kb 50-szer szerepel már az oldalon.
És igen, gyakori kérdések az oldal neve. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ugyanazt a kérdést gyakorta ki kell írni :D
4/8 A kérdező kommentje:
Mekkora parasztok vannak itt uramisten.
2022. jan. 18. 15:06
5/8 anonim válasza:
Na mekkorák? Kérlek idézd a parasztságokat, amiket írtam. Na ugye :)
6/8 anonim válasza:
Szia..
Februar 15ig utalják vissza, azoknak a családoknak akiknek volt Szja levonásuk. Remélem tudtam segiteni.
7/8 anonim válasza:
Február 15-ig , tehát február 1-től már várhatod a postást ,vagy ha számlára kérted akkor pedig az utalást !
8/8 anonim válasza:
Sőt, már akár ma is ugyanúgy várhatod a postást mint február 1-től, csak nem nagyon fog érkezni. Postán még később fogjátok megkapni, mint akik utalással kérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!