Szerintetek el vagyok kényeztetve?
A Kérdés komoly! Nem troll vagyok mielőtt valaki kitalálná.
Az új osztályom sokat hangoztatja,hogy milyen egy elkényeztetett vagyok. Ez szerintetek is így van:
iPhone 11 Pro Maxom van, sokszor kapok 100 ezres ruhákat, tripla ennyiért cipőt. Rengeteg a High End kozmetikumom (Példának felhozok hármat:Chanel,Tom Ford,Gucci)
Ha nem tanulok jól,akkor sem kapok büntetést,mindig azt eszek amit szeretnék, pl ha délután megkívánom a hamburgert akkor elmegyünk és eszünk egyet,ha másnap étteremben szeretnék enni akkor elmegyünk oda, és társai. Ha akármi megtetszik max egy hét és màr meg is van. Rengetegszer olyan amire nincs is szűkségem de megveszik.
19/lány
"amikor mások többmindent (kocsit pl) megkaptak már 16 évesen."
Oké. És áll a garázsban? Mert jogsija még nincs.. 😅
Ha ezek annyira alap dolgok akkor amint végzel a suliban vedd át a családfenntartó szerepét és fizess te mindent. Meglátjuk akkor is alap dolgok lesznek e. Te kamugyártó troll. :D
Attól függ.
Ha emellett nem kapsz a szüleidtől törődést, odafigyelést, nevelést, hanem csak úgymond kifizetnek hogy ne legyen hiszti, akkor elkényeztetés.
Minthogy a számodra ez nem jelent sokat, hanem kvázi alap dolognak tűnik, sajnos nagyon nehéz lesz később a számodra kiegyensúlyozott életet élni. Az történt, hogy beépült az alapelvárásodba ez az életszínvonal, mégpedig úgy, hogy ezért semmilyen erőfeszítést nem kell tenni. A szüleidtől való függetlenedés és önálló felnőtté válás az esetedben emiatt piszok nehéz lesz, ha pedig nem sikerül, az az önértékelésedre lesz hátrányos hatással. Hosszabb távon sajnos nem irigylésre méltó helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!