Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek el vagyok kényezte...

Szerintetek el vagyok kényeztetve?

Figyelt kérdés

A Kérdés komoly! Nem troll vagyok mielőtt valaki kitalálná.

Az új osztályom sokat hangoztatja,hogy milyen egy elkényeztetett vagyok. Ez szerintetek is így van:

iPhone 11 Pro Maxom van, sokszor kapok 100 ezres ruhákat, tripla ennyiért cipőt. Rengeteg a High End kozmetikumom (Példának felhozok hármat:Chanel,Tom Ford,Gucci)

Ha nem tanulok jól,akkor sem kapok büntetést,mindig azt eszek amit szeretnék, pl ha délután megkívánom a hamburgert akkor elmegyünk és eszünk egyet,ha másnap étteremben szeretnék enni akkor elmegyünk oda, és társai. Ha akármi megtetszik max egy hét és màr meg is van. Rengetegszer olyan amire nincs is szűkségem de megveszik.

19/lány

2022. jan. 16. 09:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
igen, a leírásod alapján nagyon el vagy kényeztetve.
2022. jan. 16. 10:03
 2/23 A kérdező kommentje:
Jut eszembe,kihagytam egyvalamit. Csak az Enyém az egész felső emelet a házban,a szüleim csak az földszintet használják. Fent meg van: saját fürdő,nappali,konyha,egy hosszabb folyosó és egy szoba. Ebben egy 170 centis tv, és majdnem full be van rendezve. Még nincs teljesen kész a rendezkedés,mert nemrég költöztünk be.
2022. jan. 16. 10:35
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Jól gondolom, hogy te pontosan tisztába vagy vele, hogy mennyire el vagy kényeztetve, csak még itt is kérkedni akarsz?

Vagy csak szimplán egy troll vagy.

2022. jan. 16. 10:41
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok kérkedni,csal pontosan leírtam mindent. Hogy jobban megtudjátok állapítani. Szerintem ezek alap középszerű dolgok,csak az osztályom fújja fel ennyire,hogy folyton ezzel piszkálnak.
2022. jan. 16. 10:43
 5/23 A kérdező kommentje:
És nem,nem vagyok troll. Többször is kiirtam ezt a kérdést már,de mindig megkaptam,hogy troll vagyok. Hát..nem talált.
2022. jan. 16. 10:44
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Ha szerinted középszerű dolgok, akkor mostantól a te fizetésedből fizessétek a rezsit.
2022. jan. 16. 10:52
 7/23 A kérdező kommentje:
Nincs fizetésem,nem dolgozok,tanuló vagyok :D
2022. jan. 16. 10:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez rohadtul nyilvánvaló trollkodás. Ne erőlködj tovább.
2022. jan. 16. 10:57
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Más meg ne etesse tovább a trollt, ha már én ilyen butus voltam, és pár válasz erejéig bedőltem ennek, hogy ez nem kamu provokáció...
2022. jan. 16. 10:58
 10/23 A kérdező kommentje:
Tényleg nem troll vagyok. Ezek a dolgok alapok nekem,nem èrtem,hogy minek kell ezt így fenagyítani. Kicsit jobb társaságokban ez alap. Nem vagyok troll csak nem értem minek dobálóznak ezekkel a szavakkal az ismerőseim,amikor mások többmindent (kocsit pl) megkaptak már 16 évesen.
2022. jan. 16. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!