Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek el vagyok kényezte...

Szerintetek el vagyok kényeztetve?

Figyelt kérdés

A Kérdés komoly! Nem troll vagyok mielőtt valaki kitalálná.

Az új osztályom sokat hangoztatja,hogy milyen egy elkényeztetett vagyok. Ez szerintetek is így van:

iPhone 11 Pro Maxom van, sokszor kapok 100 ezres ruhákat, tripla ennyiért cipőt. Rengeteg a High End kozmetikumom (Példának felhozok hármat:Chanel,Tom Ford,Gucci)

Ha nem tanulok jól,akkor sem kapok büntetést,mindig azt eszek amit szeretnék, pl ha délután megkívánom a hamburgert akkor elmegyünk és eszünk egyet,ha másnap étteremben szeretnék enni akkor elmegyünk oda, és társai. Ha akármi megtetszik max egy hét és màr meg is van. Rengetegszer olyan amire nincs is szűkségem de megveszik.

19/lány

2022. jan. 16. 09:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd már be a szar kamudat.
2022. jan. 16. 11:03
 12/23 A kérdező kommentje:
Ez még messze nem elkényeztetés. Csak külső véleményeket is meg akartam hallgatni. Már vagy harmadjára írom ki ezt a kérdést de azon kívül,hogy troll vagyok nem kaptam más vàlaszt. Komolyan,kinek lenne ennyi ideje,hogy hülyeségeket írogasson ide? Neked maximum,nekem nem.
2022. jan. 16. 11:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Az hogy te ezeket az alap dolgokat nem engedheted meg magadnak,más még igen. Nem csak te létezel a Vilàgon.
2022. jan. 16. 11:04
 14/23 A kérdező kommentje:
Csak annyit kérek,hogy a kérdésre válaszoljatok,mert ahogy említettem külső vélemények is érdekelnek,nem csak az irigy ismerősöké.
2022. jan. 16. 11:05
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Aki nem súlyosan értelmi fogyatékos az tisztában van vele, hogy ezek nagyon is luxus kategóriába tartoznak. Szóval ne erőlködj, mert rohadt nyilvánvaló hogy kamugyáros troll vagy.
2022. jan. 16. 11:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Na ebben már van valamilyen szinten válasz a kérdésemre.
2022. jan. 16. 11:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam,hogy nem luxus,csak hogy szerintem nem AKKORA nagy szám,amekkorának mondják a többiek.
2022. jan. 16. 11:08
 18/23 A kérdező kommentje:
Mert tényleg úgy mondják,mintha 200 millás házban laknák,pedig nyilvánvaló,hogy nem :D
2022. jan. 16. 11:08
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Kaptál választ.

Az átlag magyar ember számára ezek hatalmas kiadások, de ezt nyilván valóan te is tudtad. Be lehet fejezni a trollkodást.

2022. jan. 16. 11:09
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#17 azt vagod hogy a tarsadalom eleg nagy resze havi 80 ezerbol el? neked meg egy nyomorult ruhadarabod tobbe kerult egy csalad havi beveteletol? vagy teljesen hulye vagy vagy troll. vagy mindketto
2022. jan. 16. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!