30 evesen 10 millio ft megtakaritas jonak tunik?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 16:56
1/10 anonim válasza:
Nem. Nekem 10 evesen van 30 millio
2/10 anonim válasza:
Ha van mellette hitelmentes ház meg autó akkor nem rossz.
4/10 anonim válasza:
Az attól függ mióta dolgozol és mennyit keresel. Önmagában szerintem ez így semmi extra, kevés az infó.
5/10 anonim válasza:
Jobb, mint 9999999 ft de rosszabb, mint 10000001 ft, ha erre voltál kíváncsi.
6/10 anonim válasza:
Szerintem jó. Ha van egy párod, akinek van 5-8 milliója, az már egy szuper önerő!
De ma Bp-n látva a lakás árakat, 10 millió Ft nagyon karcsú sajnos.
7/10 anonim válasza:
En is 30vagyok, es kb.ugyan ennyi a megtakaritasom. Sajat hazra gyüjtök elsösorban (vagy lakasra) de elnezve az ingatlanarakat...... egyszerüen remenytelennek tünik.
Pest környeken 35millional kezdödik minimum, es az is felujjitasra szorul!
Kezdem sajnos azt erezni, ez majd csak 50evesen fog sikerülni. (addig persze jo lenne egy ferj, esküvö, baba, neha elutazni)
8/10 A kérdező kommentje:
En is ingatlanra gyujtok es nekem sem biztos hogy fog sikerulni, mer pont a napokban olvastam, hogy mennek meg feljebb az ingatlan arak es amennyi meg ossszegyulik , az is keves lesz egy haz vasarlashoz, magas hitelbe meg inkabb nem vernem bele magam, nem akarok eladosodni... nehez ez :(
2022. jan. 15. 06:21
9/10 anonim válasza:
#8, mindennapi problémánk ez nekünk is. Viszonylag jól keresünk, nem kell gondolkoznunk a hónap végén, hogy ételt veszünk vagy számlát fizetünk be, de takarékoskodunk. De egyszerűen nem nő olyan mértékben a fizetésünk, mint ahogy a lakás árak mennek fel. Amit 3 hónapja csináltam egy kalkulációt, az már teljesen kuka. Akkor még 30 millióból lehetett volna venni egy szaros panelt valahol (3 szobásat), most meg már ugyanaz kb. 33 millió. Azt érzem nem tudunk ezzel lépést tartani. Nő vagyok, 26 éves, 2-4 év múlva szeretnék gyereket, de így hogy? Nem szeretném adósságba verni magunkat, és 200+ ezres törlesztőket fizetni 20 évig. Nagyon kiábrándító.
10/10 anonim válasza:
Szerintem jó, bar rövid idő alatt lakásra gyűjteni nemjo, de sporolt pénz az meg jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!