Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyugdíj és családi postáról...

Nyugdíj és családi postáról számlára kérni hol lehet?

Figyelt kérdés

Postán jött a tesómnak a rokkant nyugdíja és a családija és ezeket most már bankszámlára szeretnénk mert elköltözünk és mindenki mást mond h hova kell menni. mindenki csak elküldözget.

Nagykanizsai vagyok. Azt mondták h a Sugár út 4-be. de ők meg azt h az Eötvös tér 16 -ba. Az Eötvösök pedig a Sugárba küldenek. Egymáshoz küldözgetnek s nem akarják megérteni stb. volt h azt mondták h Pesten lévö (nem akarom most leírni azt a sok szöveget úgyis tudjátok) írtam is de már 4 hónapja semmi.

Itt meg azt olvasom h a bankban lehet intézni.

Csak ilyen pici szelvények jönnek. Az elég?

( Pánikbeteg tesómnak az ügye, anyánk meghalt én vagyok a meghatalmazott s 18 vagyok, nem vágom ezeket)

Nagyon köööszönöm!

Azért fontos mert költöznénk már.

2022. jan. 5. 20:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

-osztály?????

nektek kelett volna megválaszolni nekem h melyik osztályra kell ezeket elintézni. hiszen azt kérdeztem h hol lehet elintézni!!!!!!

2022. jan. 7. 17:14
 12/12 BlackSword ***** válasza:
Szoc és gyámügy
2022. jan. 7. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!